las copas de vino no se lavan con jabon

Las copas de vino no deben lavarse con jabón (cositas que aprendo) ;))

Las copas de vino no deben lavarse con jabó (cositas que aprendo) ;)) La magia está aquí, por todas partes!!! Vitalia es una mujer muy especial que aprende, mucho, capítulo a capítulo: que nadie quiere estar solo, que para no estar solo hay que dar, que dar no es regalarse y que la magia asusta… … Sigue leyendo Las copas de vino no deben lavarse con jabón (cositas que aprendo) ;))

roser amills, eduardo moga, valerie tasso, matias nespolo

Catalunya Ràdio | Els talls més divertits que m’han enxampat a El Matí de Catalunya Ràdio, jajaja

Enric Lucena repassa els millors moments del programa durant la setmana amb aquella ironia seva, com alguns instants meus "Les mil i una nits" de Maria de la Pau Janer: mites sexuals en els contes infantils com la caputxeta vermella, els nans de la Blancaneus... Jajaja  

fes bondat de roser amills a la platja lectora envia foto

L’ Anabel Ejarque ha portat #fesbondat de vacances a #Benicassim Bon estiu i feliç lectura!!

L' @anabel_ejarque ha portat #fesbondat de vacances a #Benicassim Bon estiu i feliç lectura!! La magia está aquí, por todas partes!!! Vitalia es una mujer muy especial que aprende, mucho, capítulo a capítulo: que nadie quiere estar solo, que para no estar solo hay que dar, que dar no es regalarse y que la magia … Sigue leyendo L’ Anabel Ejarque ha portat #fesbondat de vacances a #Benicassim Bon estiu i feliç lectura!!

comentari d'elena sole llibre de roser amills

Comentaris com aquest de #fesbondat il.luminen el dia!! Bona màgia per a tothom!!!

Comentaris com aquest de #fesbondat il.luminen el dia!! Bona màgia per a tothom!!! La magia está aquí, por todas partes!!! Vitalia es una mujer muy especial que aprende, mucho, capítulo a capítulo: que nadie quiere estar solo, que para no estar solo hay que dar, que dar no es regalarse y que la magia asusta… … Sigue leyendo Comentaris com aquest de #fesbondat il.luminen el dia!! Bona màgia per a tothom!!!