SET7ACCENTS | Quan l’ofici d’escriure es converteix en la passió d’explicar històries

Noms propis de la prosa i la poesia d'aquest país cuinen la fórmula per segrestar el lector durant dues jornades que han tingut lloc a la Seu Vella Lleida Gerard Martínez 11.10.2014 17.00 h Més passió que ofici en les jornades literàries L'Ofici d'Escriure, que han tingut lloc entre ahir i avui a la Seu … Sigue leyendo SET7ACCENTS | Quan l’ofici d’escriure es converteix en la passió d’explicar històries

Europa Press | La ANC y Òmnium pintan de amarillo Poblenou del Delta en defensa del 9N

TARRAGONA, 12 Oct. (EUROPA PRESS) - La campaña 'Ara és l'hora' de la Assemblea Nacional Catalana (ANC) y Òmnium Cultural ha pintado de amarillo este fin de semana la localidad de Pobleu del Delta (Tarragona) para pedir celebrar la consulta prevista para el 9 de noviembre. La presidenta de la ANC, Carme Forcadell, ha destacado … Sigue leyendo Europa Press | La ANC y Òmnium pintan de amarillo Poblenou del Delta en defensa del 9N

roser amills amb joves voluntaris poble nou del delta pintat de groc

El jovent a #poblenoudeldelta no té gens de por de pintar-se de groc ;))

El jovent a #poblenoudeldelta no té gens de por de pintar-se de groc ;)) Centenars de voluntaris han participat en aquesta acció i han comptat amb la presència de músics, pintors, il·lustradors, historiadors o escriptors com Lluís Llach, Sergi Mateu, Miquel Gelabert, Roser Amills, Agustí Alcoberro o Anthony Garner en una jornada dedicada especialment al … Sigue leyendo El jovent a #poblenoudeldelta no té gens de por de pintar-se de groc ;))

Fem temps per dinar a #poblenoudeldelta :))

Fem temps per dinar a #poblenoudeldelta :)) Centenars de voluntaris han participat en aquesta acció i han comptat amb la presència de músics, pintors, il·lustradors, historiadors o escriptors com Lluís Llach, Sergi Mateu, Miquel Gelabert, Roser Amills, Agustí Alcoberro o Anthony Garner en una jornada dedicada especialment al món de la cultura.

autobus pintar de groc poble nou del delta

A #poblenoudeldelta hi ha més groc que mai!

A #poblenoudeldelta hi ha més groc que mai! ABC | La iniciativa, bautizada como "País groc" (País amarillo), quiere asociar este color "a la democracia, la consulta y la libertad", y en ella han participado las presidentas de la ANC, Carme Forcadell, y de Òmnium Cultural, Muriel Casals. También han participado personalidades como el músico … Sigue leyendo A #poblenoudeldelta hi ha més groc que mai!

Ara a #poblenoudeldelta preparats per pintar de groc alegria ;))

Ara a #poblenoudeldelta preparats per pintar de groc alegria ;)) Estrella Digital | Un centenar de voluntarios ha pintado parte de los inmuebles de la localidad de amarillo --el color de la campaña-- en un acto al que han acudido personalidades de diversos ámbitos, como el cantautor Lluís Llach, la escritora Roser Amills y el … Sigue leyendo Ara a #poblenoudeldelta preparats per pintar de groc alegria ;))

roser amills amb joves voluntaris poble nou del delta pintat de groc

Ja hem arribat a #poblenoudeldelta

Ja hem arribat a #poblenoudeldelta La Vanguardia | La iniciativa, batejada com "País groc", vol associar aquest color "a la democràcia, la consulta i la llibertat", i en ella han participat les presidentes de l'ANC, Carme Forcadell, i d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. També han participat personalitats com el músic Lluís Llach, els actors Sergi Mateu … Sigue leyendo Ja hem arribat a #poblenoudeldelta

autobus pintar de groc poble nou del delta

Bon dia!! Sortim ara de Barcelona cap a #poblenoudeldelta ;))

Bon dia!! Sortim ara de Barcelona cap a #poblenoudeldelta ;)) ARA ÉS L’HORA pretén tenyir tots els racons del país del color de la campanya unitària pel Sí a la independència en la consulta del 9N. ARA ÉS L’HORA vol associar el groc a la democràcia, la consulta i la llibertat.Les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional … Sigue leyendo Bon dia!! Sortim ara de Barcelona cap a #poblenoudeldelta ;))