Nació Digital | El segon Festival de Poesia omplirà Gironella de versos a partir d’aquest divendres

festival-de-poesia-de-gironella

L’activitat organitzada pels poetes locals Vicenç Zumajo i Gerard Vilardaga finalitzarà el 19 de novembre a la Font del Balç

La segona edició del Festival de Poesia Vila de Gironella portarà, aquest proper divendres a la biblioteca del poble, tot un seguit d’actuacions i recitals que no deixaran indiferent. Segons han informat, el seu objectiu és apropar-se a tot el públic, aprofundir en cada sensibilitat i que tothom trobi l’estil amb què se senti més còmode.

Enguany el festival creix i colonitza bona part del municipi. Aquest divendres, tindrà lloc a la Biblioteca el primer recital amb els poetes Carles Duarte, Iris Hinojosa, Laura López, Cèlia Sànchez-Mústich i l’artista plàstic Aldo Caldoso. Serà a partir de les 20.00 hores, tot i que la poesia continuarà més enllà de la biblioteca, volent-se apropar a al ciutadania i, sobretot als més petits. Per això, a mitja tarda del mateix divendres s’oferirà un recital per a les escoles al local del Blat, a càrrec de Raúl Benéitez i la col·laboració de les AMPAS. I en les diverses formes de poesia, els alumnes de l’Institut Pere Fontdevila portaran a terme un taller de rap per demostrar que la música també pot ser poesia.

Un art que tornarà a la biblioteca el proper 21 d’octubre de la mà de Marc Romera, Marta Darder, Roser Amills i Gerard Vilardaga. Amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, a més, es guarniran els aparadors amb versos dels poetes participants i, per la seva part, l’Ajuntament de Gironella organitzarà a l’Església Vella una jornada de poesia i música amb Enric Casasses acompanyat per Don Simon i Telefunken. Minuts abans de començar, però, allà mateix també s’estrenarà el treball escènic sobre el poeta Josep Grifoll a càrrec de Montse Grifoll i Carles Carbajo.

El 19 de novembre a la Font del Balç, per altra banda, hi haurà un recital d’Skpoen word i rap. Aquest clourà el Festival organitzat pels poetes locals Vicenç Zumajo i Gerard Vilardaga, conjuntament amb el consistori gironellenc, la biblioteca, l’Associaicó de Comerciants, les escoles del municipi, l’institut i la Font del Balç.

Va, regálame tu comentario!!

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

About Roser Amills

Escritora mallorquina en Barcelona | Prensa, radio y TV | Mail: amillsroser@gmail.com