Començo a col.laborar a TV3

“Tarda oberta” és el nou magazín de les tardes de TV3, presentat per Ruth Jiménez i Vador Lladó que s’emet diàriament, a partir del 4 de setembre del 2017, des de les 16.30 fins a les 20.15.

Començo a col.laborar a TV3
5 (100%) 3 votes

L’espai televisiu aposta per l’entreteniment, sense renunciar a l’actualitat i al territori. Té la participació d’un ampli ventall de col·laboradors que informaran i entretindran els espectadors. Ares Teixidó, Empar Moliner, Queco Novell, Laura Fa, Xavi Cazorla i Oriol Dalmau, Candela Figueras, Manel Lucas, Marta Romagosa, Bruno Sokolovich, Roser Amills o Tomás Fuentes en són alguns.

Rpser Amills amb Ana Polo i Maria Fuster al plató de Tarda Oberta

Rpser Amills amb Ana Polo i Maria Fuster al plató de Tarda Oberta

El director del programa és Oriol Jara, que ha treballat com a subdirector de Buenafuente i guionista del “Polònia” i del “Crackòvia”. El subdirector del programa serà Pol Izquierdo, que ha dirigit programes de la cadena com “Veterinaris”, “Emergències” i “Aeroport”.

Estructura
“Tarda oberta” és un magazín estructurat en dues parts diferents però amb un sol esperit: l’entreteniment. La primera part del xou és un “talk-show” conduït majoritàriament per la Ruth Jiménez. La segona part, en què Vador tindrà més pes, està pensada com un programa d’humor i entreteniment. Un espai televisiu en què qualsevol cosa és possible gràcies a la col·laboració d’alguns dels noms més destacats i atractius de la ràdio, la tele i el teatre català.
El programa comença amb una pregunta, a partir d’un fet d’actualitat, que interpel·li directament els espectadors. Donarem resposta a aquesta pregunta amb els testimonis de gent anònima que tingui una història personal per explicar-nos, combinades amb opinions d’experts i especialistes en cada tema.
A continuació rebrem un col·laborador, diferent cada dia, que ens portarà la seva secció relacionada amb àmbits propis dels magazins. Successos, salut, ciència, tecnologia o comunicació. Sempre amb un esperit positiu i de superació.

Tot seguit, un espai de tertúlia i debat que tindrà l’estructura d’un petit concurs. A partir de diferents proves relacionades amb notícies de l’actualitat, els tertulians podran debatre sobre les qüestions més sorprenents i interessants del dia.
El programa continua amb una entrevista a personatges de l’actualitat cultural, social, científica, esportiva i internacional. La Ruth serà l’encarregada de conduir l’entrevista, sempre de forma distesa, i acabarà jugant amb el convidat.

Una vegada finalitzada l’entrevista, comença la part més gamberra del programa, conduida pel Vador, i on els col·laboradors parlaran de temes sorprenents i divertits a partir de tot allò que trobin a internet, a les xarxes socials, o a les bústies de casa seva… Aquesta part serà interrompuda per tres reporters que faran peces sobre temes relacionats amb el territori. A més, un d’ells haurà de superar un repte proposat pels integrants de la taula.
A banda de Vador Lladó i de Ruth Jiménez el programa comptarà amb col·laboradors com Núria Casas, Xavi Cazorla i Oriol Dalmau (APM?), Laura Fa, Candela Figueras, Alan Lillo, Empar Moliner, Manel Lucas o Marta Romagosa.
La part de magazín inclourà seccions setmanals que mesclaran cares noves i alguns clàssics de la tele com Txe Arana, Bruno Sokolovich, el “coach” d’èxit Lluís Soldevila, l’economista Marc Vidal, o l’escriptora Roser Amills.

Va, regálame tu comentario!!

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

About Roser Amills

Escritora mallorquina en Barcelona | Prensa, radio y TV | Mail: amillsroser@gmail.com