Mañana es #santjordi2018 y la primera firma será en la caseta de FNAC de plaça Catalunya (de 11 a 12h) No faltéis!

Roser Amills/ abril 22, 2018/ inspiraciones/ 0 comments

Mañana es #santjordi2018 y la primera firma será en la caseta de FNAC de plaça Catalunya (de 11 a 12h) No faltéis! Mirad quiénes estamos para dedicaros nuestros libros:
Loreto Sesma #loretosesma
Paula Dalli @pauladalli
Nuria Gago @nurigago
Laura Falcó @laurafalco
Miguel Noguera #miguelnoguera
Roser Amills @roseramills
Manuel Rivas #manuelrivas
Sílvia Tarragona #silviatarragona
#NajatElHachmi
Martí Gironell #martigironell
#ToniBatllori
Joan Coscubiela @jcoscu
Hermanos Torres @hermanostorres
Ricardo Cavolo @ricardocavolo
María Oruña @mariaoruna
Dilluns farem vermuts i dedicarem llibres a @anticteatre (de 13 a 14h)
Mireu quina bona companyia hi trobareu, veniu!
Adrià Pujol @adriaworm
#RubénMartínGiráldez
#ManuManzano
#AndrésEhrenhaus
#MercedesAbad
Roser Amills @roseramills
Matías Néspolo @matiasnespolo
#RaülGarrigasait
Demà a la @Moritz (de 16 a 17h) han muntat una signatura molt especial on podreu saludar-nos i fer cervesetes!! Mireu qui som:
Sandra Uve @sandrauve
Bibiana Ballbè @bibianaballbe
Roser Amills @roseramills
Laura Ferrero @lau_ferrero
Marc Pallarès @marcpallares
Júlia Bertran @juliabertran_
Ada Castells @ada_castells_1968
#AlbertPijuan
#RaülGarrigasait
Por la tarde, mañana, la firma de #SantJordi2018 es en El Corte Inglés de Portal de l’Àngel (de 18-19h) y mirad quiénes estaremos a la espera de vuestro cariño lector:
Javier Moro @javiermoro
Eloy Moreno @eloy__moreno
Chris Pueyo @chrispueyo
#EstherFerrerMora
I per acabar demà el #santjordi2018, mireu quin goig: de 19h a 20h, a la parada de @malpaso.libreria , seré amb ASJA, editat per @Comanegra i n’Ian Gibson, amb nou llibre sobre #Lorca! La caseta de Malpaso on heu d’anar a buscar-nos és a P. de Gràcia, 29 (cantonada Consell de Cent)
Mañana es #santjordi2018 y la primera firma será en la caseta de FNAC de plaça Catalunya (de 11 a 12h) No faltéis! Mirad quiénes estamos para dedicaros nuestros libros: Loreto Sesma #loretosesma Paula Dalli @pauladalli Nuria Gago @nurigago Laura Falcó @laurafalco Miguel Noguera #miguelnoguera Roser Amills @roseramills Manuel Rivas #manuelrivas Sílvia Tarragona #silviatarragona #NajatElHachmi Martí Gironell #martigironell #ToniBatllori Joan Coscubiela @jcoscu Hermanos Torres @hermanostorres Ricardo Cavolo @ricardocavolo María Oruña @mariaoruna Dilluns farem vermuts i dedicarem llibres a @anticteatre (de 13 a 14h)
 Mireu quina bona companyia hi trobareu, veniu! Adrià Pujol @adriaworm #RubénMartínGiráldez #ManuManzano #AndrésEhrenhaus #MercedesAbad Roser Amills @roseramills Matías Néspolo @matiasnespolo #RaülGarrigasait Demà a la @Moritz (de 16 a 17h) han muntat una signatura molt especial on podreu saludar-nos i fer cervesetes!! Mireu qui som: Sandra Uve @sandrauve Bibiana Ballbè @bibianaballbe Roser Amills @roseramills Laura Ferrero @lau_ferrero Marc Pallarès @marcpallares Júlia Bertran @juliabertran_ Ada Castells @ada_castells_1968 #AlbertPijuan #RaülGarrigasait Por la tarde, mañana, la firma de #SantJordi2018 es en El Corte Inglés de Portal de l’Àngel (de 18-19h) y mirad quiénes estaremos a la espera de vuestro cariño lector: Javier Moro @javiermoro Eloy Moreno @eloy__moreno Chris Pueyo @chrispueyo #EstherFerrerMora I per acabar demà el #santjordi2018, mireu quin goig: de 19h a 20h, a la parada de @malpaso.libreria , seré amb ASJA, editat per @Comanegra i n’Ian Gibson, amb nou llibre sobre #Lorca! La caseta de Malpaso on heu d’anar a buscar-nos és a P. de Gràcia, 29 (cantonada Consell de Cent)

Share this Post

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*
*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.