Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Club de lectura de “La bachillera” a Rubí

febrero 2018 ...... 6:00 PM - 8:00 PM CET

Gratuito
Club de lectura de “La bachillera” a Rubí

Aquest mes de febrer em reuniré amb el grup de lectors de la biblioteca de Rubí que han estat llegint la meva novel.la de 2016 “La bachillera” per respondre a les seves consultes i aprendre d’ells.

Club de lectura de “La bachillera” a Rubí

La Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí ha obert aquest dilluns les inscripcions per a apuntar-se a algun dels Clubs de lectura que es duran a terme al llarg d’aquest curs a l’equipament cultural del carrer Aribau. Les inscripcions es poden fer fins el setembre a la mateixa biblioteca.

Els Clubs de lectura són trobades regulars de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses, que es duen a terme entre els mesos d’octubre i juny. La Biblioteca de Rubí ofereix diversos tipus de clubs: de lectura fàcil, en català, en castellà i en anglès, així com grups de conversa en català (Xerrem) o en anglès (Let’s talk, Rubí!).

Els Clubs de lectura estan guiats per un conductor. Cada club es reuneix en sessions setmanals o mensuals, d’una durada aproximada d’una hora, en les quals es tracta una lectura llegida durant el mes anterior. Els llibres es deixen en préstec fins a la trobada següent. El nombre de places es limita a 20 persones, excepte en els clubs d’anglès, que tenen una capacitat de 15 persones.

Les persones inscrites poden participar en un Club de lectura durant dos anys, excepte en aquells en què no hi ha llista d’espera, que permeten allargar el temps de permanència. En cas d’absència, cal notificar-ho, les persones que no ho facin reiteradament poden ser donades de baixa. Des de la Biblioteca Mestre Martí Tauler també es recorda la importància de retornar els llibres en la data marcada, ja que es pot donar el cas que un altre Club de lectura d’una altra biblioteca estigui esperant aquests exemplars

Detalles

Fecha:
febrero 2018
Hora:
6:00 PM - 8:00 PM CET
Precio:
Gratuito
Categorías del Evento:
, ,

Local

Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí
Rubí, España + Google Map

Comparte y comenta esta entrada:

Me gusta dar conferencias, organizar cursos de escritura y talleres, participar en recitales y eventos… Las redes me mantienen en contacto contigo y sólo falta que sumemos creatividad y proactividad para que las cosas sucedan.

Comparte y comenta esta entrada: