Vaig participar en el cicle Poder i gènere (Cinema i converses) de la Filmoteca, un cicle que comptarà amb la participació de reconeguts inspiradors en diferents temàtiques: Diego Galán, Santiago Dexeus, Rosa Regàs, Núria Ribó i servidora, entre altres.

Roser Amills charla filmoteca 

 

Sessió setmanal a partir de 10 pel·lícules entre el març i el maig

La Filmoteca de Catalunya i l’associació Wo+Men’s Progress programen aquest cicle de sessió setmanal a partir de deu pel·∙lícules a travès de les que observar i conversar sobre diverses maneres de relacionar-se amb el poder.

Hem escollit el sexe, el carisma, l’èxit, el poder personal, la identitat, la llibertat, la seducció, l’amor, la informació o el coneixement per obrir col∙loqui des de la perspectiva de gènere. Totes les sessions aniran presentades i seguides d’una conversa oberta entre els assistents i coneguts i conegudes persones rellevants de la cultura i la societat: Diego Galán, Rosa Regàs, Núria Ribó, Santiago Dexeus, Sebastià Serrano i servidora, entre altres.

Les sessions estan articulades a partir d’un tema.

Ficha técnica

Dirección François Ozon
Interpretación Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot, Charlotte Rampling, Johan Leysen, Fantin Ravat, Nathalie Richard, Laurent Delbecque
Producción França
Año 2013
Idioma original francès
Versión VOSE
Duración 94′
Formato DCP
Apta per a tots els públics

Comparte y comenta esta entrada: