#sinfluencerdespoble Emboirats:
2 integrants són algaidins, 2 llucmajorers i 2 de Palma

Descobrim s’història de: Alex Artigues
23 anys
Administratiu i veu i guitarra acústica d’emboirats
Ses xarxes socials són 100% del grup. Ells gestionen TOT el contigut.

Instagram: https://www.instagram.com/emboirats/

YOUTUBE: https://youtu.be/WJpPxuffbBQ

ENTREVISTA

—I emboirats, com va sortir?

El projecte va néixer ara fa un poc més de mig any en l’il•lusió de 4 amics de voler fer música pròpia intentant plasmar tot allò que vivim dins el nostre dia a dia illenc. Músics joves amb moltes ganes de fer música pròpia

–Dieu que el 100% del vostre grup son les xarxes socials, em sembla una mica exagerat…?

No és exagerat, és cert.
Tot tot tot ho duem nosaltres.
les xarxes socials són 100% del grup. Nosaltres gestionant TOT el contigut.
Les xarxes socials per a nosaltres actualment són la millor eina que tenim de cara a difondre la nostra música i apropar-nos al públic. Som molt actius, intentant interactuar sempre amb el públic realitzant algun concurs

—Quines xarxes socials teniu?

Disposam de: Youtube, Facebook, Instagram, Spotify i alguna més que probablement ara no record.

—Qui les coordina? O ho feu en equip?
Normalment les gestions d’aquestes cauen en mans del cantant o meves. Però realment de tot té plena constància la resta del grup ja que qualsevol cosa que pasa queda dita en un grup privat de WhatsApp on informam de tot.

—Això és així perque sou millenials?

Ens consideram pre-milenials ja que tots som nascuts encara a finals del mil•leni passat. Però som plenament conscients de que tenim una vida mil•lenial.

—Com enregistra sa música un grup d’avui dia que começa i és millenial o pre millenial?

La gravació a nivell musical es realitza de manera analògica a un estudi de gravació professional (Dani Ambrojo, producto de Ses Bubotes, Anegats, Miaulos…) tot es fa de manera tradicional menys alguns efectes digitals que s’afegeixen per donar més vida a la cançó.

—I els vídeos musicals?
En la part visual tot es fa amb càmares digitals de darrera generació, així com drons i altres eines.

—Feu també de directors de cine dels videoclips?

A la part visual just tenim un operari de càmara contractat que aleshores es el qui fa la mescla del videoclip però baix la responsabilitat del grup recau la recerca de les ubicacions, la recerca d’extres per al videoclip, el muntatge de les coses d’atrezzo, etc. 

—Merxandatge: qui ho fa i com?Els músics d’ara ja no viuen només de la música?

Fem merxandatge i ens n’hem encarregat nosaltres mateixos sempre: de cada samarreta, bossa o gorra que fem, de principi a fi.

—FEU XARXA: Us ajuden altres entitas o empreses mallorquines?

Disposam d’uns logotips fets per Melicotó (la reconeguda marca mallorquina de dissenys) i amb aquests nosaltres ja cercam el que més ens interessa. Així com gorres, camisetes, aferretines…
Gràcies al les xarxes socials ens han contactat la gran majoria de persones que ens han ajudat a fer créixer aquest projecte (així com empreses de management, particulars interessats en contractar els nostres serveis, etc )

—OPTIMISME + HUMILITAT: Sou famosos o pensau que ho sereu?

Actualment encara no som reconeguts a nivells molts alts.

XARXES: actualment les 2 cançons que tenim han comptat amb molta bona acceptació tant a nivell públic comptant les dues cançons amb 32.000 visualitzacions i casi 20.000 a YouTube, i a nivell mitjans també hem aconseguit aparèixer a diferentes mitjans així com a IB3 ràdio, Cadena Dial o los 40 principales.

Però si que ja ens coneix gent totalment desconeguda per a nosaltres quan anam a tocar, gent que es vol fer alguna foto i gent que ve a cantar les nostres cançons als concerts així com ens fan arribar captures de pantalla de com escolten la nostre música. 

—Vos donen suport als vostres pobles? Anècdotes: són “els músics”, vos aturen pel carrer?

Afortunadament els integrants que som de poble estam molt feliços de veure com els nostres veïns ens fan costat i difonen la nostre música així com ens recomanen per a qualsevol esdeveniment del poble.
A Palma malauradament aquest sentiment és inexistent.

—Me podeu explicar alguna sorpresa xula de “un amic d’un amic” que us ha obert portes?

Exemple d’amics que ajuden és la nostra aparició a la revista mensual de Llucmajor ara fa uns mesos o la nostra entrevista a la radio d’Algaida.

GRUP MUSICAL = Família
Què vos anima? Què vos agradaria aconseguir?

Ens anima l’emoció de crear un projecte i veure com poc a poc creix. Perquè som una família, som un per a tots i tots per a un. I gràcies a la música podem compartir això que sentim amb tota la gent que ens vulgui escoltar. 

–Anècdotes:

La millor va ser el pic que un dels nostres integrants va confondre Maria de la Salut amb Santa Maria i estavem ja tots esperant-l’ho i no arribava. I quan el vam telefonar i ens va mandar l’ubicació li vàrem dir que estava a un altre poble diferents. 

Comparte y comenta esta entrada: