colaboradores vespre a la 2 tve roser amills

TVE a Catalunya estrena el pròxim dilluns el programa Vespre a La 2, un magazín d’actualitat que s’emetrà de les set de la tarda a les vuit del vespre en substitució de L’informatiu vespre.

El periodista esportiu de TVE Xavi Díaz canvia de registre i assumeix la conducció d’aquest híbrid entre informatiu i magazín, que arriba per “redoblar l’aposta informativa” de la cadena a Catalunya atesa la “manca d’eines” per fer un informatiu, en paraules del director del programa, Quim Barnola. En aquest sentit es va manifestar la directora de TVE Catalunya, Ana María Bordas, que va reconèixer que L’informatiu “anava molt curt de recursos i, en ocasions, els seus responsables tenien serioses dificultats per oferir un informatiu digne”. L’informatiu vespre disposarà d’una secció de cinc minuts inclosa dins del nou programa, que resumirà els principals titulars de la jornada.

També els responsables de L’informatiu s’han integrat en l’equip del nou programa perquè “l’actualitat marcarà els continguts”, segons va dir el director d’informatius de TVE a Catalunya, Carles González.

El programa cultural Continuarà, disposarà d’una secció dins de Vespre a La 2, que conduirà la periodista Montse Elias. També serà absorbit dins del nou programa l’espai d’emprenedors Tinc una idea.

Quim Barnola, el director, va destacar que “serà com una llarga conversa d’una hora de durada amb diferents professionals de TVE i col·laboradors externs que explicaran l’actualitat situant-la en el seu context”.

Comparte y comenta esta entrada: