Roser Amills divertida

Podcast | Entrevista: la fantasia no sexual de Roser Amills i “M’agrada el sexe”, per Manel Ferrer

Per Manel Ferrer – Juliol 2013. Fa uns dies la Roser Amills, periodista i escriptora de llibres eròtics, ens va citar a alguns dels seus amics a una nova aventura i que segons ens ha dit, es la seva fantasia no sexual que encara li quedava per complir.

Aquesta consistia en convertir l’aparador de una botiga en la seva habitació i allà rebre a diferents amics per parlar sobre diferents temes. I avui ho ha fet. Ens ha citat a la cèntrica botiga La Mallorquina, de plaça Universitat on per torns em anat passant per anar xerrant sobre el seu nou llibre “M’agrada el sexe”.

La rebuda ha estat espectacular, amb un pijama i unes mitges de reixa amb uns tacons d’escàndol. Em començat fent un cafetó amb unes pastes mentre em fet un de tu a tu molt interessant sobre la seva persona, la seva feina i la seva relació de parella, que a més, podeu escoltar a l’àudio que acompanya aquest post.

Després i davant de l’atenta mirada dels curiosos vianants ha arribat la nostre amiga Maria Lapiedra que ha vingut acompanyada de la seva parella, en Marc i la seva filla Martina. Amb ella em fet fotos, xerrat sobre sexe i em cridat ben fort que ens agrada el sexe!

Les editores Columna Edicions ens han acompanyat durant tot el matí atenent a la gent que s’hi apropava i tuitejant tot el que feiem. Molts simpàtics la veritat.

Dit això, només dir-vos que us recomano molt la lectura del llibre de la Roser i un cop fet això, veureu que parlar de sexe no ha de ser per a res un tema tabú!

Salut, i en aquest cas… Sexe!

Comparte y comenta esta entrada: