Un petit regal per oferir a familiars, amics, col·legues… Una lectura per compartir.

333 VITAMINES PER A L’ÀNIMA
 

Una antologia de saviesa catalana per gaudir de la vida 

Roser Amills i Víctor Amela

Qui deia que els catalans som seriosos i fins i tot avorrits?
Roser Amills i Víctor-M. Amela han reunit en aquest volum més de 300 píndoles de saviesa catalana per alimentar la nostra ànima i inspirar-nos de manera positiva en cada moment.
333 vitamines per l’ànima són més de mig miler de cites de diferents personatges catalans rellevants. Personatges de tots els àmbits, d’ahir i d’avui aporten rauxes, poemes, consells, receptes i propostes atrevides i assenyades de la nostra terra, els bons costums i les frases històriques i il·luminacions de tots els temps.
Son frases per l’autoacceptació, l’autoconfiança, per aprendre, per valorar més el què tenim, per inspirar-nos, per encendre l’amor, per fomentar el sentit de l’humor o la curiositat, per ajudar als adoles- cents, per ser més justos, més lliures o més optimistes, o per viure més plenament entre molts d’altres àmbits. Frases que han pronunciat o escrit personatges catalans de relleu d’àmbits diversos com escriptors, polítics, periodistes, poetes, filòsofs, artistes, cuiners, models o esportistes, entre d’altres.
Amb un disseny de llibre de regal, il·lustracions i grafismes, serà el llibre ideal per als fans dels cèlebres periodistes Víctor Amela i Roser Amills, i per tot aquell que li agradin les cites.
Descarrega’t el dossier de premsa.
Booktrailer de 333 vitamines per a l’ànima

Els autors

Víctor-M. Amela
@victoramela (Barcelona, 1960) fa més de mitja vida que és periodista. Des del 1984 signa cròniques, crítiques i entrevistes a La Vanguardia, és el degà de la crítica televisiva en premsa nacional i cocreador de “La Contra”. Col·laborador en programes de ràdio i televisió, imparteix classes magistrals de periodisme i comunicació. Ha estat distingit amb el Premio de la Asociación de la Prensa de Madrid, el del Gremi d’Editors de Catalunya, el Premio Protagonistas, dos Micrófonos de Plata, el Premio Antonio Mompeón Motos, el Premi Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques, el Premio Ferrer Eguizábal de Periodismo, el Àngel de Bronze de la Comunicació, el Premio GoliADs i la Llança de Sant Jordi 2011 d’Òmnium Cultural. Ha publicat Tots els meus secrets, o gairebé; Grandes contras -sobre el amor sabio, sobre la búsqueda de la felicidad i sobre la mente humana; Paraules d’amor (amb Roser Amills); Antología de citas; Història cultural de l’audiovisual; La televisió-espectacle; Algunas cosas que he aprendido; Haciendo “La Contra” (I i II) i Estampas de la vida forcallana. Més informació: http://victoramela.com
Roser Amills
@roseramills (Algaida, 1974), escriptora mallorquina, viu i treballa a Barcelona des del 92. Compagina l’escriptura amb el periodisme off i on-line, el bloc “Inspiración Digital” a La Vanguardia, columnes d’opinió al diari balear Última Hora, col·laboracions en ràdios, recitals i l’assessoria editorial. Ha estat guardonada amb el Premi de Narrativa de la Universitat de Barcelona 1997, el Premio de Poesía de la Universidad Politécnica de Madrid 1997 i els premis consecutius La Llança de Sant Jordi 2011 i 2012 d’Òmnium Cultural. Ha publicat Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història (traduït al castellà, rus i portuguès); Morbo; Paraules d’amor (amb Víctor Amela); Vivir con serenidad; Lais per amants distingits; Nos casamos; Mejan i Uno solo, por favor. Per a més informació: www.roseramills.com
Per a més informació i concertar entrevistes amb els autors:
Olga Ruiz: 649 88 26 48 / 333vitamines@cossetania.com COSSETÀNIA EDICIONS

Comparte y comenta esta entrada: