Des de les 11 del matí i fins les 4 de la tarda hi haurà tallers, concerts, sortejos i una botifarrada

Aquest dissabte, d’11 a 16h, l’institut L’Estatut acollirà per sisè any els actes per recaptar diners per a La Marató de TV3, que enguany es dedica a la investigació de malalties infeccioses. Hi hauran paradetes i tallers organitzats pels alumnes de 1r de Batxillerat (henna, màgia, trenes, maquillatge infantil, etc.) i s’amplia la proposta amb la voluntat d’obrir-se a la ciutat. Segons expliquen els organitzadors, l’objectiu que s’han fixat és esdevenir una festa referent per a la ciutat en la qual tots els rubinencs participin amb la intenció de recaptar el màxims diners possibles per a La Marató de TV3.

Mostra d’aquesta voluntat de creixement i d’esdevenir un referent són que la televisiva escriptora mallorquina Roser Amills s’encarregarà del pregó d’inici de la jornada, que també comptarà amb concerts dels grups locals Fancy Candy Girls i La Gossa d’Era. També punxarà el reconegut DJ Pumocat. Durant el matí i fins al migdia es faran sortejos de productes i serveis cedits pels comerços, centres de salut i estètica i restauració de la nostra ciutat. A més, hi haurà batucades, presentació de llibres i més sorpreses. La festa acabarà amb una botifarrada popular solidària.

L’institut col·labora amb La Marato de TV3 des de l’any 2012, any dedicat al càncer. Un alumne de Batxillerat patia la malaltia i els seus companys es van mobilitzar per organitzar uns actes amb paradetes de menjar preparat pels alumnes, paradetes de manualitats i llibres de segona mà i tallers diversos.
RUBITV.CAT / Foto: INS Estatut

Comparte y comenta esta entrada: