PROPOSTA d’estiu culturalment vitaminat i AUDIOVISUAL per a tots els balears i de fora de balears, aquí tenim la primera proposta de participació cultural online: Els curts de la convocatòria ‘Mallorca Film Confinats’ ja estan disponibles a l’Instagram de la Mallorca Film Commission.

I el més important: ja es poden VOTAR les obres a través de corets de “m’agrada” que ajudaran a decidir el cinquè premi del concurs, mentre el jurat professional comença a deliberar per escollir els quatre primers curts guanyadors.

La dotació total, de 25.000 euros, es repartirà en cinc premis: 10.000 euros, 6.000, 4.000 i 3.000, i per al curt escollit a través de ‘m’agrades’ de la gent per instagram, la novetat del premi de 2.000 euros.

Les votacions es tancaran el proper 25 d’agost i la llista d’obres guanyadores es publicarà al BOIB un cop acabi aquest termini.

VOTACIÓ POPULAR PER PRIMER COP: D’acord amb el Consell, un dels premis serà per al curtmetratge amb més ‘m’agrades’ al canal d’Instagram de la Mallorca Film Commission (escrit tot seguit amb @).

AJUDAR ALS ARTISTES: La convocatòria, impulsada per la Mallorca Film Commission, vol ser una iniciativa més de suport al sector audiovisual, que a causa de la quarantena i la difícil situació generada per la COVID-19, ho està passant malament

Fer XARXA: generar més trànsit a les xarxes socials de Mallorca i promocionar l’illa d’una manera diferent, és positiu que les entitats culturals comencin a esgorçar-se per ser populars a les xarxes!!!

Comparte y comenta esta entrada: