Tribeca Enterprises i YouTube han anunciat avui la programació de We Are One, totalment GRATIS:

A Global Film Festival

presentarà més de 100 pel·lícules escollides per 21 dels festivals de cinema més importants del món de 35 països, a més, xerrades, continguts de realitat virtual i actuacions musicals. El públic tindrà accés a més de 50 curtmetratges narratius i documentals

L’esdeveniment digital tindrà una durada de 10 dies i busca arribar a espectadors de tot el món, servirà com a escenari global per promoure pel·lícules alternatives que tenen el poder de generar el canvi i ajuntar a audiències de diferents generacions i parts de món.

Atenció: comptarà amb la participació ACTIVA d’alguns dels artistes, narradors i comissaris amb més talent del món en un esforç per proporcionar entreteniment i oferir suport al sector en resposta a l’COVID-19:

amb personalitats de la talla de Francis Ford Coppola i Steven Soderbergh; Song Kang-ho i Bong Joon-ho; i Guillermo del Toro o Jane Campion i Claire Denis.

Futurista: entre la selecció hi ha obres de realitat virtual en 360 graus!

SOLIDARITAT: proporcionar no només consol i entreteniment per al públic durant aquests moments en què més es necessita, també busca que aquestes persones contribueixin a través de donacions a:

l’Organització Mundial de la Salut (OMS), UNICEF, ACNUR, Save the Children, metges sense Fronteres, Leket Israel, Fundació GO i Give2Asia, entre d’altres.

El públic podrà fer les seves donacions per ajudar en la lluita contra el COVID-19 a través d’un botó o un enllaç de donació disponible a la pàgina de cada pel·lícula.

RECORDEM: El festival se celebra a YouTube del 29 de maig a el 7 de juny (YouTube.com/WeAreOne).

Comparte y comenta esta entrada: