La Vila Digital 4-5-2015 – Sant Celoni s’ha tornat a omplir de cultura i poesia. El Festival que organitza l’Ajuntament amb la coordinació addicional de Pau Gener ja s’ha fet definitivament un lloc entre les activitats socials i culturals que s’organitzen a la capital del Baix Montseny. Any rera any, i ja en són quatre, Can Ramis s’omple d’un públic incondicional per escoltar les millors veus poètiques de llengua catalana.

Un festival que com els dos darrers anys els poetes locals han tingut el seu espai, dijous passat a La Clau, enguany amb Laura Garriga i Agustín Rugiero. I aquest dissabte 2 de maig, tot i ser al mig d’un llarg cap de setmana veus reputades, sensibles i premiades com Josep Pedrals, Teresa Colom, David Caño, Ivette Nadal, Roser Amills, Pau Riba, l’homenatge a la poesia de Patricia Heras amb versos dits per l’actriu Patricia Bargalló i Eduard Comeig afegit a última.

Van ser tres hores de poesia d’amor, de la mort, de sexe, divertits, alegres, tristos, polítics, socials, reivindicatius… en definitiva una poesia que ens fa un tomb per la vida i que Sant Celoni pot gaudir, gràcies a un incombustible Pau Gener que és capaç d’aplegar una diversitat d’estils que any a any van fent possible el que des del primer dia ha volgut, que aquest Festival de Poesia sigui una marca i que Sant Celoni exerceixi de capital cultural del Baix Montseny.

Comparte y comenta esta entrada: