L’arbreda ebrenca. Recull de relats, antología colectiva, prologado por Víctor M. Amela, March Editor El Vendrell 2010

Nota de premsa de l’editorial, March Editor:

Amb aquest llibre, el qual podríem significar com a tercer d’una col·lecció incipient però amb futur, volem continuar donant forma als pensaments i tot allò que significa pels autors i autores que ens aporten els seus treballs i les seves vivències relacionats, sempre amb un territori i com a eix vertebradó, amb lo riu Ebre.

En aquest cas i sumant-nos tots: escriptors, organitzadors, i un cop més Octavi Serret, nosaltres com a Editorial hem emmotllat el treball de moltes persones amb una forta il·lusió en donar a conèixerla trobada d’autors ebrencs al Matarranya. I salvant que en cas de ser un autor no pròpiament dit del territori, però si relacionat d’una o altra forma, o si més no entregat de cor al que representa el mot “ebrenc”.

Si varem iniciar el recorregut amb: lletres de casa, antologia de poetes ebrencs al Serretblog i el següent fou:il·lusions i incerteses, primera novel·la col·lectiva en català convocada al Serretblog, ara amb: l’arbreda ebrenca, recull de relats, pretenem oferir-vos un llibre on, 55 autors i autores de l’Ebre i vinculats, us ofereixen els seus escrits, en forma de narrativa, poemes, contes i fins i tot un haikú. El que vol representar uns sentiments per una terra que a ningú deixa indiferent.

En aquest cinquè any de convocatòria volem felicitar als organitzadors per l’iniciativa i la possibilitat de que tants escriptors puguin participar-hi i entre tots haurem de pensar en millorar per propers anys, el contingut i si més no la filosofia d’aquestes trobades, però d’això ja tindrem temps per afrontar-ho.

Que gaudeixin d’aquesta obra i que aquests escriptors i escriptores ens sedueixin amb els seus escrits i nosaltres, entre tots, el que volem fer és donar forma a aquests llibres, i que com molt bé va dir en el seu dia, Artur Quintana, es converteixin poc a poc en la col·lecció: paraula ebrenca.

AUTORS PARTICIPANTS AL RECULL

Aliern Francesca
Amills Roser
Bel Pedro J
Bertran Teresa
Besolí Olga
Bonnas Rossend
Caixal Àlvar
Canalda Anna
Camacho Tomàs
Cayenna Ginger
Carbó Jesús
Carbón Jaume
Casanova Baltasar
Cervera Jordi
Cortés Fede
Deusdad Blanca
Fandos Gloria
Ferràs Raquel
Garcia Juanma
Garriga Josep
Garriga Pilar
Gascón M Lluïsa
Gil Juan Carlos
Giner Cristina
Gironès Josep
Gràcia Josep Miquel
Guiu Albert
Igual Josep
Margalef Mª Josep
Medalla Montserrat
Micolau Juli
Momtblant Marta
Moreso Cinta
Motis Josefina
Mulet Cinta
Mur Laura
Nogué M Rosa
Pallarès Neus
Pijoan Jordi
Puchol Mar
Rajadell Lluis
Reverté Joan
Revés Ignasi
Ricardo Xulio
Ripoll Antònia P
Sala Alfred
Sancho Carles
Sanz Teresa
Solé Montse
Subirats Andreu
Suñe Ester
Tibau Jesús M
Tort Teresa
Valls Coia
Vernet Roser

Comparte y comenta esta entrada: