faltan meses, pero no ganas.

5 de junio de 2011, recital conjunto de Princesa Inca y Roser Amills Bibiloni en el Heliogàbal. Seguiremos informando.

Princesa Inca (Cristina Martín), Barcelona 1979. És jardinera i estudiant de Psicologia. Col·labora setmanalment en el programa La Ventana, de la Cadena Ser, i és membre de l’Associació Sociocultural Radio Nikosia, que té com missió lluitar contra l’estigmatizació de les malalties mentals. “Mujer precipicio” (Libros del Silencio, març 2011) és el seu primer llibre. Si la poesia no ha de preocupar-se de ser bella, ni agradable, ni de perseguir la certesa; si la poesia ha de doldre i acompanyar durant l’insomni; si ha de néixer de quaderns gargotejats mentre un camina; si ha de dur-nos fins a la vora mateixa del precipici… llavors aquest llibre està ple d’autèntica poesia.
Roser Amills Bibiloni (Algaida, 1974), periodista i poeta mallorquina. Recitarà poemes del seu tercer llibre publicat, “Morbo”, sorprenent i fresc, una experiència suggeridora
com una pel·lícula porno en càmera lenta, amb el que trenca amb força amb molts tòpics de la poesia eròtica. Com ha dit el director de cinema Óscar Aibar a l’epíleg: “Estic segur que tots ens sentirem especials, únics, per un instant. I fer sentir això als qui s’hi apropen és quelcom que només poden fer les bones putes i, més rarament, els bons poetes”. Amb els ulls tancats em gaudeixo. / Amb els ulls oberts m’aprecies / qualsevol dels orificis. // Per això és que parpellejo,/ per tenir-ho tot. (March Editor, nov. de 2010).

Comparte y comenta esta entrada: