Cossetània Edicions publica Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història, de Roser Amills. El llibre, que ja es pot trobar a les llibreries, descobreix les fantasies de personatges com Alfons Arús, Víctor Amela, Lluís Companys, Salvador Dalí, Juan Marsé, Pablo Picasso, Berto Romero, Josep Pla, Lluís Racionero, Pau Riba i Mercè Rodoreda, entre molts altres. Amills també ha volgut que encapçalessin aquesta obra, com a introducció, els punts de vista sobre l’erotisme i la fantasia sexual de persones com Eudald Carbonell, expert en evolució humana; Antoni Bolinches, expert en psicologia i sexualitat, o la comunicadora Susanna Griso. Al llibre, les fantasies fruit de la imaginació de personatges cèlebres apareixen classificades meticulosament i amb sentit de l’humor, sota títols com “Acustofília, sons del sexe o dir-se marranades”, “Celibat, carabasses i anorèxia sexual”, “Heteres, cortesanes, favorites, prostitució i morals distretes” o “Necrofília, assassinats, suïcids, eròtica del perill i coquetejos”.

Entre les experiències i desitjos eròtics de l’obra, se n’hi poden trobar d’actuals, com la d’Alfons Arús: “Mai no he sentit curiositat pels trios. Però una de les meves fantasies sexuals és realitzar-ne un amb l’Angie i el seu clon”, i d’altres que ja han passat a la història, com la trobada de Marilyn i Frank Sinatra: ”Marilyn estava passant una època de depressió i Sinatra, que començava a recuperar-se dels seus mal moments, tenia por de recaure. Però aquella nit, a casa seva, Sinatra es va aixecar a buscar un got d’aigua i va trobar Marilyn a la cuina, amb aquell pijama tan peculiar que ella solia portar: únicament unes gotes de Chanel núm. 5. “ Roser Amills (Algaida, 1974), escriptora mallorquina, viu i treballa a Barcelona des del 92. Ha publicat quatre volums de poesia —el més recent és Morbo— i una desena de llibres de temàtiques diverses. Des del 1995 compagina l’escriptura amb el periodisme off i on-line (autora del bloc Inspiración Digital a La Vanguardia), els tallers d’escriptura i recitals, la ràdio, les performances i l’assessoria editorial. Per a més informació, http:// roseramills.com.

 Llista d’alguns dels personatges que desvetllen fantasies eròtiques al llibre:
Alfons Arús, Víctor Amela, Antonio Beneyto, Pau Casals, Ramon Casas, Ivan Tubau, Esther Tusquets, David Castillo, Víctor Català, Jose Corbacho, Lluís Companys, Salvador Dalí, Eugeni d’Ors, Francesca de Foix, Jordi Costa, Josep Maria de Sagarra, Santiago Dexeus, Antoni Gaudí, Pere Gimferrer, Teresa Gimpera, Roman Gubern, Jordi Hurtado, Comte Eusebi Güell, Bigas Luna,Juan Marsé, Oriol Maspons, Narcís Oller, Josep Palau i Fabre, Ada Parellada, Pablo Picasso, Paco Todó, Antoni Tàpies, Santiago Rusiñol, Berto Romero, Mercè Rodoreda, Elisenda Roca, Josep Pla, Lluís Racionero, Rosa Regàs, Pau Riba, Núria Ribó, Pepe Ribas, Josep Pijoan… i molts més, fins a 1.001 fantasies!

———————————————————————————– m’agradarà que em facis arribar els teus comentaris, gràcies!!!! ¿Qué te parece? Por favor, déjame tus propuestas, preguntas o ideas aquí abajo…

Comparte y comenta esta entrada: