Cada setmana m’arriben comentaris sobre la decadència del programa Les mil i una nits que la Maria de la Pau Janer porta actualment “a la seva manera” d’ençà que em va apartar del programa. Sí, llegeix guions que no escriu ni ella, és una llàstima perquè hi ha col·laboradors extraordinaris que ella avorreix i desmotiva.

El projecte el vaig presentar, fa ja 3 anys, a parir del llibre “M’agrada el sexe” que vaig publicar l’any 2012 a Columna de Grup 62. El vaig presentar a TV3 i al que era en aquell moment director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, que va voler posar “una cara coneguda” de presentadora… i va afegir la Maria de la Pau janer, que no ho ha fet bé, doncs divertir i informar són dues coses que no sap fer juntes ;))

Aquí us deixo una de les opinions que m’ha arribat de com perceben els oients el programa actualment, és una llàstima!

OIENT DIU (desembre 2015):

El meu interès pel programa Les mil i una nits ha mort.

L’ aire del programa és avorrit i estòlid. La notable insipidesa per a mi és atribuïble a una pretesa rigorositat científica davallant als inferns de la psicologia on els seus déus, neuròticament, disseccionen tots els actes de la nostra llibertat classificant-los en calaixos etiquetats i delimitadors de la normalitat. La meva percepció és que en el programa la omnipresència de professionals de la psicologia ocupa massa espai mentre la directora es dedica a seguir i llegir fidelment un guió preestablert sense cap mena d’adaptació al diàleg espontani ni d’implicació ni compromís personal . Al meu entendre l’interès col·lectiu decau perquè a l’excessiva pàtina científica hi manca espontaneïtat, alegria, claredat i el punt de picantor, gosadia i humor que són elements implícits a la sexualitat humana.

Tant de bo, Roser, puguis tirar endavant el TEU projecte i retorni als oients un programa sincer, orientador però amè, entenedor i proper a la gent que vol viure la sexualitat sense tabús i com exercici, també, de llur llibertat.

3 comentarios sobre “Temporada 2015: Decadència del programa Les mil i una nits de @CatalunyaRadio

  1. Es q la Maria de la Pau és molt pesada i “cansina” quan va de convidada comentarista als matins de tv3 no deixa parlar mai ningú….sembla q la raó absoluta la tingui només ella…jo ho sento però sem fa feixuga….

  2. Sent molt no poder opinar-ne. Malauradament, fa temps que els valencians no podem escoltar Catalunya Ràdio.

Comparte y comenta esta entrada: