Serà el 29 de setembre en un acte organitzat pel TOT Sant Cugat al Monestir

TOT sant Cugat | Cinta Caballé

L’escriptora mallorquina resident a Barcelona Roser Amills presentarà els seus dos últims llibres a Sant Cugat. Ho farà en un acte organitzat pel TOT Sant Cugat el dijous, 29 de setembre.

M’agrada el sexe i La batxillera es presentaran al claustre del Monestir a les 19.30 hores. L’acte està patrocinat per Amat, i compta amb la col·laboració d’Òmnium i l’Ajuntament de Sant Cugat. 

La batxillera presenta una estructura íntima basada en fets reals situats entre França, Mallorca, Catalunya i Espanya. Roser Amills s’acosta al segle XIX i explica les conseqüències de la Revolució Francesa des de l’illa que va rebre a més refugiats francesos des del punt de vista d’una protagonista valent i rebel, i els personatges amb els quals es relaciona. 

Pel que fa a M’agrada el sexe, el llibre es presenta al bloc de la seva autora dient que “amb el cap ben alt i els ulls sempre somrients: quan puguis afirmar «m’agrada el sexe» també t’agradaràs més. Sexi, pedagògic, provocador i útil per a tots. El llibre clau per gaudir de la felicitat sexual al segle XXI”.

És un llibre sobre sexe adaptat als nous temps, amb consells pràctics i realistes perquè agradi més el sexe i, a més, no deixi d’agradar passi el que passi. Una obra dirigida a homes i dones de totes les edats, en el qual es plantegen múltiples qüestions sobre el sexe que, en realitat, no ens atrevim a tractar en veu alta.

Comparte y comenta esta entrada: