COMUNICACIÓ – TVE CATALUNYA
05.09.2014

“Vespre a La 2” és el magazine d’actualitat de TVE Catalunya. Un espai diari on es repassa la informació més rellevant del dia. El programa, dirigit per Quim Barnola i presentat per Xavi Díaz, s’emet de dilluns a divendres a partir de les 18:45h a La 2.

Una de les novetats més significatives de la temporada és la incorporació al programa del economista Josep Maria Gay de Liébana, protagonista principal de la nova secció setmanal ‘Economia’.

El programa també obre l’espai ‘Connecta amb Vespre a La 2’, un nou canal de participació per rebre les queixes i denúncies dels espectadors mitjançant el telèfon 93 582 35 00, a través del mail vespreala2@rtve.es, així com via Twitter i Facebook.

A la secció ‘L’entrevista’, la periodista Olga Viza seguirà aportant cada setmana noves figures protagonistes amb les que conversarà en profunditat.

A la seva secció, la periodista Roser Amills continuarà posant-nos al dia pel que fa a l’evolució i les novetats en l’àmbit de les ‘Xarxes socials’.

Els periodistes Marta Català i Xavi Collado portaran tota la informació sobre els casos de més repercussió social i de successos a la ‘Taula policial’.

Xavi Díaz es trobarà davant de la particular i desenfada mirada de l’Elisenda Pineda, de la seva irònica reinterpretació de l’actualitat informativa de la setmana.

Diàriament, la periodista Laura Mesa presentarà ‘L’informatiu del Vespre a La 2’, el butlletí informatiu amb les notícies d’última hora.

Aquesta temporada “Vespre a La 2” amplia considerablement el nombre de tertulians, tot i que manté el format del ‘cara a cara’. Així, cada dia ‘La Tertúlia’ rebrà diferents periodistes per aportar altres opinions i informacions a les que han succeït al llarg de la jornada. També comptarà amb experts que resolguin els dubtes que puguin generar aquestes notícies.

Amb l’espai ‘Esports’ la periodista Montse Busquets ens aproparà cada dia l’actualitat esportiva i, quan els esdeveniments ho requereixin, convocarà els protagonistes del món de l’esport per debatre a la ‘Taula Esportiva’.

La secció diària ‘Continuarà…’, conduïda per Montse Elias seguirà reflectint l’actualitat cultural del país amb entrevistes al plató i reportatges que ens aproparan les darreres novetats cinematogràfiques, escèniques, literàries, musicals i de les arts plàstiques.

IMG_4102.JPG

Comparte y comenta esta entrada: