foto de grupo premios apei 2014 vichy catalan 7

COMUNICACIÓ – TVE CATALUNYA, 3-3-2014

La “Asociación Profesional Española de Informadores de Prensa, Radio, Televisión e Internet (APEI-PRTVI)” va lliurar aquest cap de setmana els premis “Micrófono de los Informadores 2013/2014”, a aquells mitjans i/o informadors que han destacat per la seva tasca durant l’últim any i a aquells que la seva trajectòria avala la dedicació a la professió.

“Vespre a La 2” va recollir en mans del seu director, Quim Barnola i el seu presentador, Xavi Díaz, aquest guardó, el primer que rep el programa des que es va posar en marxa el passat mes de setembre.

Quim Barnola va agrair el guardó i va destacar la confiança que la Direcció de TVE Catalunya ha dipositat en aquest projecte ja fet realitat. També va parlar de la resta de l’equip destacant tot l’entusiasme que posen a diari per fer aquest espai d’una hora que s’emet cada dia per La 2 de TVE, de 19 a 20h.

Xavi Díaz, per la seva banda, va recordar que no era la primera vegada que pujava a l’escenari a recollir un “micròfon”, que ja fa temps li van donar un altre al programa que aleshores presentava, “El Rondo”. Però que tot i els bons records que guarda del seus anys com a periodista esportiu, ara està molt satisfet i content de poder fer informació de caràcter general i amb un equip “com el que tenim a “Vespre a La 2′”.

“La APEI intenta mantenir viu el contacte entre els informadors, sobretot en un moment difícil com l’actual, tant per als mitjans com per als professionals, aportant un punt d’optimisme necessari de cara al futur”, segons ha explicat el seu president, Constantino Mediavilla. En aquesta edició s’han rebut més de 50 candidatures, que un cop valorades han donat com a resultat la relació completa de premiats en les categories de Premsa, Ràdio, Televisió, Internet, Doblatge i un apartat molt especial per als Entranyables.

Juntament amb el magazine diari ‘Vespre a la 2’, de TVE Catalunya, també han estat guardonats en la categoria de televisió la periodista i presentadora de TV3 Ariadna Oltra i Banc Sabadell, per la qualitat dels seus missatges en B/N.

En la categoria de Premsa han rebut el premi Paco Baso, periodista local (Girona), la revista HOLA, que celebra 70 anys, i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador de cultura de La Vanguardia.

En la categoria de Ràdio, els Premis APEI han reconegut Radio Estel, Radio MARCA-Barcelona i el magazine d’actualitat diària ‘La Ciutat’ d’Onda Cero.

L’escriptora i periodista multimèdia Roser Amills ha rebut el premi en la categoria d’Internet .

L’actriu de doblatge, teatre i televisió Marta Angelat ha estat guardonada en l’apartat de Doblatge.

I per últim, el periodista i president d’APEI Baleares Gabriel San Pol, el dibuixant i creador d’historietes Francisco Ibañez i el comunicador, publicista i escriptor Lluís Bassat han estat reconeguts com ‘Entranyables’.

La gala d’entrega dels premis s’ha celebrat aquest cap de setmana al Balneari Vichy Catalán, a Caldes de Malavella, presentada per la periodista Sílvia Tarragona.

Comparte y comenta esta entrada: