L’aplicació Sant Jordi 2012 neix com una iniciativa per facilitar la tasca d’escollir un llibre per al dia 23 d’abril, però no pretén ser un recull exhaustiu de tots els llibres ni de tots els gèneres disponibles en el mercat editorial.

Contextuàlia ha tret aquest Sant Jordi una aplicació gratuïta que inclou una selecció a partir de les propostes que les editorials catalanes promouran durant el dia de Sant Jordi, amb l’objectiu que els usuaris tinguin una idea aproximada dels títols que trobaran a les parades.

La tria dels llibres s’ha fet a partir de les propostes que han enviat les editorials i l’ha dut a terme, de manera lliure i independent, Contextuàlia. I han triat “Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història”, el llibre que he publicat aquest passat mes de març amb Cossetània… i que tantes alegries està donant! Dia 18 d’abril Òmnium Cultural va donar a aquest llibre la Llança de Sant Jordi, un guardó que també reconeix els llibres més populars de Sant Jordi.

Per descarregar-vos l’aplicació, només heu d’accedir a l’AppStore, clicant aquest enllaç: Sant Jordi 2012, o bé cercant-la amb les paraules clau «Sant Jordi» o «Sant Jordi 2012». Esperem que us divertiu amb la nostra app, que trobeu el llibre ideal per al dia 23 i, sobretot, que tingeu un molt bon dia de Sant Jordi!

Comparte y comenta esta entrada: