Amb aquesta calor que comença a fer, què millor que mirar de pujar una mica més la temperatura corporal amb els llibres de na Roser Amills? Per a aquells que encara no la coneixeu, és una escriptora i periodista mallorquina, nascuda a Algaida, però que ja duu molts anys vivint a Barcelona. És una dona extravertida que pel que fa al sexe el practica, en xerra i no se n’amaga.

Qualcuns dels seus llibres: Morbo (Cossetània Edicions) ideal per a qui li agradi la poesia, Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història (Cossetània Edicions) on hi trobareu anècdotes sexuals curioses i divertides de personatges històrics i famosos, o bé la seva darrera publicació M’agrada el sexe! (Columna) clau per gaudir de la felicitat sexual i per a aprendre a perdre la por a demanar el que un/a desitja sense vergonya ni pudor. Jo ja me’ls he llegit tots tres, t’hi atreveixes tu?

Si voleu saber més coses sobre na Roser Amills, la podeu seguir al seu Blog, Twitter, Facebook i Instagram.

L’artista nord-americà Clayton Cubitt va aconseguir sorprendre i escandalitzar amb el seu projecte anomenat Hysterical Literature. Na Roser s’ha atrevit a fer el mateix llegint un fragment d’El carrer de les Camèlies de Mercè Rodoreda, deixant constància al vídeo que el plaer de la lectura i el plaer sexual poden anar molt lligats!

Comparte y comenta esta entrada: