“Tarda oberta” és el nou magazín de les tardes de TV3, presentat per Ruth Jiménez i Vador Lladó que s’emet diàriament, a partir del 4 de setembre del 2017, des de les 16.30 fins a les 20.15.

[kkstarratings]

L’espai televisiu aposta per l’entreteniment, sense renunciar a l’actualitat i al territori. Té la participació d’un ampli ventall de col·laboradors que informaran i entretindran els espectadors. Ares Teixidó, Empar Moliner, Queco Novell, Laura Fa, Xavi Cazorla i Oriol Dalmau, Candela Figueras, Manel Lucas, Marta Romagosa, Bruno Sokolovich, Roser Amills o Tomás Fuentes en són alguns.

Rpser Amills amb Ana Polo i Maria Fuster al plató de Tarda Oberta
Rpser Amills amb Ana Polo i Maria Fuster al plató de Tarda Oberta

El director del programa és Oriol Jara, que ha treballat com a subdirector de Buenafuente i guionista del “Polònia” i del “Crackòvia”. El subdirector del programa serà Pol Izquierdo, que ha dirigit programes de la cadena com “Veterinaris”, “Emergències” i “Aeroport”.

Estructura
“Tarda oberta” és un magazín estructurat en dues parts diferents però amb un sol esperit: l’entreteniment. La primera part del xou és un “talk-show” conduït majoritàriament per la Ruth Jiménez. La segona part, en què Vador tindrà més pes, està pensada com un programa d’humor i entreteniment. Un espai televisiu en què qualsevol cosa és possible gràcies a la col·laboració d’alguns dels noms més destacats i atractius de la ràdio, la tele i el teatre català.
El programa comença amb una pregunta, a partir d’un fet d’actualitat, que interpel·li directament els espectadors. Donarem resposta a aquesta pregunta amb els testimonis de gent anònima que tingui una història personal per explicar-nos, combinades amb opinions d’experts i especialistes en cada tema.
A continuació rebrem un col·laborador, diferent cada dia, que ens portarà la seva secció relacionada amb àmbits propis dels magazins. Successos, salut, ciència, tecnologia o comunicació. Sempre amb un esperit positiu i de superació.

Tot seguit, un espai de tertúlia i debat que tindrà l’estructura d’un petit concurs. A partir de diferents proves relacionades amb notícies de l’actualitat, els tertulians podran debatre sobre les qüestions més sorprenents i interessants del dia.
El programa continua amb una entrevista a personatges de l’actualitat cultural, social, científica, esportiva i internacional. La Ruth serà l’encarregada de conduir l’entrevista, sempre de forma distesa, i acabarà jugant amb el convidat.

Una vegada finalitzada l’entrevista, comença la part més gamberra del programa, conduida pel Vador, i on els col·laboradors parlaran de temes sorprenents i divertits a partir de tot allò que trobin a internet, a les xarxes socials, o a les bústies de casa seva… Aquesta part serà interrompuda per tres reporters que faran peces sobre temes relacionats amb el territori. A més, un d’ells haurà de superar un repte proposat pels integrants de la taula.
A banda de Vador Lladó i de Ruth Jiménez el programa comptarà amb col·laboradors com Núria Casas, Xavi Cazorla i Oriol Dalmau (APM?), Laura Fa, Candela Figueras, Alan Lillo, Empar Moliner, Manel Lucas o Marta Romagosa.
La part de magazín inclourà seccions setmanals que mesclaran cares noves i alguns clàssics de la tele com Txe Arana, Bruno Sokolovich, el “coach” d’èxit Lluís Soldevila, l’economista Marc Vidal, o l’escriptora Roser Amills.

Comparte y comenta esta entrada: