Roser Amills elimina els tabús de la temàtica sexual a ‘Morbo’

Cultura
Roser Amills vol eliminar els tabús de la temàtica eròtica amb ‘Morbo’

El poemari ‘Morbo’, de l’escriptora Roser Amills, desmitifica el sexe com un tema de tracte subtil en literatura. Amills, que ha residit durant nou anys a Sant Cugat, presenta un compendi de 40 poemes centrats en l’erotisme reflectit sense complexos, entre els quals hi ha títols com ‘Nena maleducada’, ‘Tarda de compres a Barcelona’ i ‘Avui em fa sol entre les cuixes’.
Aprofitant la presentació del poemari ‘Morbo’ i l’experiència dels nou anys que va residir a Sant Cugat, Amills ha explicat en una entrevista al magazín ‘Sant Cugat a Fons’ que encara manca una mica de desinhibició als carrers de la ciutat.

Donada la gran quantitat de jovent que hi ha a Sant Cugat, hi haurien d’haver més petons als carrers.


 

Amills ha destacat també la utilització del lèxic eròtic més planer en la seva obra i com la llengua catalana es presta estèticament a aquest tipus d’usos, tot i que no sigui gaire habitual.

L’interessant és veure d’on pot sortir tota la bellesa a l’hora de parlar d’aquesta temàtica.


Roser Amills combina actualment la producció poètica amb la seva tasca periodística i assessoria editorial. L’autora participa activament en l’organització de tallers literaris centrats en literatura eròtica.

nuria alcalá
Noticia difosa el 3/feb/11

curriculum roser amills, roser amills bibiloni, poesia, poesia catalana actual, escritora, libros publicados, poeta, poesia erotica, recitales de poesia, talleres de poesia, talleres de literatura, poemas, referencias roser amills, the rosario, blog de roser amills, roser amills television,

Un comentario sobre “Entrevista Sant Cugat Diari feb/ 11

  1. Pingback: Obra poètica Roser Amills, recull dels recitals etc. dels últims anys | Roser Amills

Comparte y comenta esta entrada: