El guanyador de la campanya es coneixerà el dia 11 de desembre, en directe a Telecinco. La campanya està sent la promoció més important de Morella en anys

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha agraït avui tot el suport rebut perquè Morella puga ser el “poble bell i bo” de Ferrero Rocher. La localitat dels Ports va ser escollida com a finalista, junt a Frigiliana (Màlaga) i Torrecilla en Cameros (La Rioja), per ser pobles bonics, amb una gran tradició solidària. Des del divendres 20 de novembre i fins ahir, es va obrir un període de votació a les xarxes socials per a triar la localitat que acollirà la festa del 25è aniversari de Ferrero Rocher. Aquesta serà el dia 11 de desembre, divendres que ve, i en ella es desvetllarà el nom del guanyador.

El primer edil morellà ha agraït “la gran implicació dels veïns i veïnes de Morella, així com de tantes i tantes persones que estimen el nostre poble i la col·laboració de tantes i tantes entitats, perquè s’ha aconseguit una col·laboració impressionant, que ha superat les nostres expectatives inicials”. Així, afegia que “ha estat una campanya fantàstica, unint la bellesa i la solidaritat, i és la campanya de promoció més important que s’ha fet a Morella en molts anys, pel que hem d’agrair a Ferrero Rocher i Telecinco que escolliren la nostra localitat”. Cal recordar que aquesta campanya s’ha emès pel canal Telecinco i per la seva pàgina web i ha comptat amb ambaixadors de la marca i la cadena, com Jesús Vázquez, Martín Berasategui, Boris Izaguirre o Ana Garcia Siñeriz, que han explicat perquè cada poble mereix convertir-se en l’escenari del 25è aniversari de Ferrero Rocher. La campanya s’ha mogut també a les xarxes socials, suposant un impacte inquantificable.

MorellaTuristica duplica els seguidors de Facebook

La repercussió d’aquesta campanya es pot observar en algunes xifres de Facebook. MorlelaTuristica ha passat de tenir uns 1.500 seguidors a Facebook ha superar els 3.400 en només dues setmanes. Però és que l’impacte d’algunes publicacions ha estat espectacular. El vídeo que va produir Ferrero Rocher per a Telecinco, en la publicació del 21 de novembre, va tenir un abast de 458.300 persones, amb 17.000 reaccions i 4200 comparticions. Aquest mateix audiovisual també es va penjar el dia 28 de novembre, a la segona setmana de votacions, i va aplegar a 76.000 persones. A més, durant tots els dies s’han publicat imatges i dissenys que combinaven Morella i Ferrero Rocher, superant-se les 380 comparticions en algunes d’elles. També s’han realitzat accions en Facebook per arribar a més usuaris, com el sorteig Regala Morella o un esdeveniment.

La campanya també s’ha realitzat en altres xarxes socials, com Twitter i Instagram, on també ha tingut una gran acollida i moltíssims usuaris han compartit els continguts publicats per MorellaTuristica.

Altres accions importants que s’han dut a terme són la promoció en les pàgines web, des del primer dia, www.morella.net i www.morellaturistica.com tenen enllaços a la web de votacions, repartiment de fliers a Morella i Castelló i s’han penjat cartells a la localitat.

Recolzaments a la campanya

Gràcies a entitats i empreses com CE Castelló, Vila-real CF, Amics del Bàsquet, Universitat Jaume I, Universitat de València, Generalitat Valenciana, Agència Valenciana de Turisme, Centres BTT, Ahorradoras, Assemblea de Cooperació per la Pau i Assemblea de Cooperació per la Pau País Valencià, Peníscola, Serrania Celtibérica, Consorci Camí del Cid, Xarxa Tourist Info (especialment Peníscola, Vila-Real, Segorbe o Vilafamés), Associació poble més bonics d’Espanya, 3 Territoris, Consorci dels 3 Reis, Patronat Turisme Provincial, Patronat turisme Vinaròs, Àrea turisme la FEMP, Amazing City, Movilquick Castelló, Sumillers Castelló, Socialistes Valencians, Som Valencians, NovoLed, Malalt de Falles…

Gràcies a les associacions morellanes Morella a Cavall, AMPA ELS PORTS, Morella FC, Renomar Els Ports, Dimonis Morella, Majorals de Sant Antoni, Festival Internacional de Música o Asetmico.

Gràcies a mitjans de comunicació com Telecinco.es, Agència EFE, Europa Press, El Periódico de Catalunya, Heraldo d’Aragó, La Comarca, El Periódico Mediterráneo, Cope València, Levante de Castelló, El Mundo Castelló al Dia, Comunicacions dels Ports, Ser Maestrat, Ràdio Ulldecona, Diari del Maestrat, Dia a Dia, 3×4.info, Vinaròs News, Ràdio Voramar, Castellon Información, La Plana al Dia o El Periòdic .com.

Gràcies a bloggers com Viajando por, Consejero Viajero, Marichel López, Sobre Blogs Viajes, Los pobres también viajamos, El Arte de Viajar, Easy Viajar, Visita Castellón, Loving Series o FamilyPedia.

Gràcies a persones que han donat suport activament la campanya com Mapi Amela, Julio Carbó, Víctor Amela o Roser Amills i a altres que ens han ajudat a difondre-la entre els seus milers de seguidors com Javier Sierra, Roberto Bautista, Espido Freire, Ferran Torrent, Sílvia Cóppulo, Belén Chiloeches, Toni Albà, Eugeni Alemany, Pot de Plom Teatre, Ferran Gadea, Àlex Milián, Manuel S. Jardí, Frederic Ferri, Fani Grande, Marta Hortelano…

Comparte y comenta esta entrada: