MOS A MOS | Tast de poesia a l’Antic Teatre 

amb Víctor Amela i Roser Amills
14 de gener 2013, 21h
6€  
(ja podeu comprar o reservar entrades a anticteatre@anticteatre.com o trucant al 93 315 23 54)
Presentant el carnet de biblioteques i el DNI, descompte del 15%

MENORS DE 14 ANYS:  50% de Descompte
JUBILATS: Per als jubilats majors de 65 anys 25% Dte.
CARNET JOVE: 25% de Descompte

2. RESERVES ANTICIPADES i ALTRES DESCOMPTES
ANTIC TEATRE:
Es poden reservar entrades enviant un mail a anticteatre@anticteatre.com o trucant al 93 315 23 54

    
ANTIC TEATRE | Carrer de Verdaguer i Callís, 12  Barcelona
(única actuació, dilluns 14 de gener a les 21, METRO L1 i L4 Urquinaona)
Secrets i fantasies per viure millor
Víctor Amela i Roser Amills (14-01-2013)
Saviesa de proximitat, pensaments d’éssers brillants (poetes i narradors, filòsofs i mestres, creadors i icones de tots els àmbits i tots els temps) en un espectacle inèdit, una particular incursió per la rauxa i el seny. En suma, dosi de poesia i pensament per sortir del teatre amb l’ànima viva i alegre, necessari per afrontar decisions, dubtes i contradiccions vitals (única actuació, dilluns 14 de gener a les 21, ANTIC TEATRE c/ de Verdaguer i Callís, 12 BARCELONA | METRO L1 i L4 Urquinaona)
Producció i coordinació: Eduard Sanahuja i Jordi Virallonga
Mos a Mos / Tast de poesia a l’Antic Teatre es una programació d’actes que té la poesia com a eix central. No obstant això, pretén defugir del format clàssic dels actes de poesia: un poeta assegut darrera d’una taula o dempeus enfront d’un faristol recitant poemes. El fet de comptar amb un espai escènic com el de l’Antic Teatre propicia un format més dinàmic, més proper al públic, amb qui sovint es podrà interaccionar. En aquest sentit, els actes programats combinen la poesia amb altres arts o disciplines buscant sinèrgies que puguin interessar un públic ampli. Es tracta d’aturar-se a gaudir d’un menú de poemes, mos a mos, nòs amb nòs, amb la tranquil·litat i la cerimònia que tot tast requereix.
Mos a Mos no pretén fer de la poesia un espectacle, però sí que vol presentar una poesia espectacular, una mostra que abraci des de l’essencialitat quotidiana de Joan Margarit fins a l’erotisme provocatiu de Roser Amills i Víctor Amela; des de la ironia rimada amb rock de Josep Pedrals i Els Nens Eutròfics, fins a la dansa, el cant, la performance o la música d’Enric Hernáez i Santiago Chamizo, embolcallant els versos recitats per David Castillo, Carlos Zanón i Anna Aguilar Amat. Dues llengües i moltes músiques. Un menú de poesia per ajudar a digerir una mica millor la crisi que ens imposen.
Víctor-M. Amela, periodista i comunicador, és el degà de la crítica televisiva a la premsa espanyola, a més de cocreador de «La Contra» de La Vanguardia, on ha publicat més de 1.500 entrevistes. Ha publicat, entre altres, el llibres 333 vitamines per a l’ànima (amb Roser Amills), Paraules d’amor: 101 declaracions apassionades (també amb Roser Amills), Tots els meus secrets o gairebé, Història cultural de l’audiovisual, Grandes contras sobre la mente humana (amb Lluís Amiguet i Ima Sanchís) i Grandes contras sobre el amor sabio (amb Lluís Amiguet i Ima Sanchís).
Roser Amills és escriptora, performer i poeta. Ha publicat els poemaris Uno solo, por favor,  Lais per a amants distingits i altres paraules i Morbo, a més del llibres Las 1001 fantasías más eróticas y salvajes de la historia, 333 vitamines per a l’ànima i Paraules d’amor: 101 declaracions apassionades (els dos darrers en col·laboració amb Víctor Amela). És columnista del diari balear Última Hora i manté un blog a La Vanguardia, “Inspiración digital”.

Comparte y comenta esta entrada: