Segons m’informa per Mail fa uns minuts Josep Canals, de Canals Galeria d’art, aquesta tarda ha rebut de la família del pintor, un dels grans artistes catalans del segle XX, la notícia de la seva mort aquesta tarda. Josep Grau Garriga, que tenia 82 anys, el dia 20 d´agost va patir un ictus hemorràgic i va ser ingressat a l’hospital d’Angers, França.

Renovador del tapis contemporani a tot l’estat espanyol Josep Grau-Garriga estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital d’Angers, França, on vivia amb la seva dona i les seves dues filles petites. Tenia previst venir a Sant Cugat aquest mes de setembre, coincidint amb l’exposició a la Canals-Galeria d’Art (1 de setembre) i per la inauguració de la mostra al Museu del Tapis Contemporani -Casa Aymat- (15 de setembre) de la seva ciutat natal.

En aquest moments l’artista duia entre mans era el retaule mural de 18 metres d’alçada per col·locar a l’església de St. Mathurin, el poble on viu. Aquest havia de ser inaugurat el mes de març de 2012 durant la festivitat de Sant Josep. L’exposició comissariada per Canals s’ha pogut veure a Vilafranca del Pendedes i ara es veura a St. Cugat i més tard a sant Boi de Llobregat

Comparte y comenta esta entrada: