El municipi acull la presentació del llibre ‘M’agrada el sexe’ de Roser Amills i una activitat sobre la sida

| Actualitzat el 26/11/2013 a les 16:30h
Arxivat a: Societat, llibre, sexe, La Garriga, sida, SexAccions, Roser Amills
Després d’organitzar el passat mes de juliol l’activitat Gramàtica del Plaer, que consistia en una nit de contes eròtics a Ca la Mila, aquest proper cap de setmana torna amb una sessió doble a la Garriga el cicle d’activitats de temàtica sexual SexAccions. Des de Projecte Mexcla’t han programat un maridatge literari amb la periodista i escriptora Roser Amills. Una activitat que servirà per presentar el seu llibre M’agrada el Sexe SaveFrom.net, que explica en un to desenfadat els seus secrets per tenir una vida sexual plena.

Amills es col·laboradora de Catalunya Ràdio al programa de Maria de la Pau Janer Les Mil i una Nits i al programa de TV2 Vespre a la 2, i ha escrit diversos llibres sobre l’erotisme i el sexe. L’acte es farà dissabte a les dotze del migdia al restaurant COS de la Garriga; l’accés és lliure. Tothom que vulgui podrà comprar el llibre en el mateix local. La xerrada anirà acompanyada d’un vermut i un petit aperitiu.

Paral·lelament, amb motiu del Dia internacional de lluita contra la sida, Projecte Mexcla’t i el programa d’hàbits Saludables C17, organitzen el Preserva’t. Aquesta activitat servirà per a conscienciar sobre què és la sida a partir de diverses iniciatives. Durant els dos dies, buscaran per la Garriga gent que vulgui donar la cara contra la sida. Totes les persones que hi col·laborin rebran un obsequi. Aquesta activitat es realitzarà dissabte i diumenge durant tot el dia.

“La iniciativa està enfocada també a la gent jove de la Garriga, a la qual moltes vegades els hi manca informació sobre les malalties de transmissió sexual”, apunten els organitzadors. Del 2 al 5 de desembre, el Preserva’t viatjarà pels instituts de la Garriga per a repartir informació.

Comparte y comenta esta entrada: