La Garriga Digital | 26 de novembre 2013

Després d’organitzar al juliol Gramàtica del Plaer, que consistia en una nit de contes eròtics a Ca la Mila i que va servir per a donar el tret de sortida al cicle d’activitats de temàtica sexual SexAccions, ara presentem una doble sessió per aquest proper cap de setmana.

Des de Projecte Mexcla’t hem programat amb la periodista i escriptora Roser Amills el primer maridatge literari de la nostra entitat. Aquest, servirà per a presentar el seu llibre M’agrada el sexe, que explica en un to desenfadat els seus secrets per tenir una vida sexual plena.

Amills és col·laboradora de Catalunya Ràdio al programa de Maria de la Pau Janer “Les Mil i una Nits” i també al programa de TV2 “Vespre a la 2” i ha escrit diversos llibres sobre l’erotisme i el sexe.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte dia 30 de novembre a les 12 h, acompanyat d’un vermut  i un aperitiu, al Restaurant COS de la Garriga, i l’accés serà lliure. Tothom que vulgui podrà comprar el llibre en el mateix local i l’autora els podrà dedicar.

Paral·lelament, amb motiu del Dia Internacional de Lluita contra la Sida, Projecte Mexcla’t i el Programa d’Hàbits Saludables C17, organitzem elPreserva’t! Aquesta activitat servirà per a conscienciar sobre què és la Sida, a partir de diverses iniciatives. Durant dos dies, buscarem per la Garriga gent que vulgui donar la cara contra la Sida i totes els persones que hi col·laborin rebran un obsequi per la seva ajuda!

Aquesta activitat es realitzarà el dissabte 30 de novembre i el diumenge 1 de desembre durant tot el dia i està enfocada també a la gent jove de la Garriga, a la qual sovint li manca informació sobre les malalties de transmissió sexual. És per aquest motiu que, durant la setmana del 2 al 5 de desembre, el Preserva’t viatjarà pels instituts de la Garriga per a repartir informació als joves.

Podreu seguir tota la informació de la campanya a partir del hashtag #preservaT.

Com sempre, estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.

Projecte Mexcla’t de la Garriga (projectemexclat@gmail.com)

Comparte y comenta esta entrada: