Núvol | El Berenar Literari a El Cucut 2016

/ Agenda & presentaciones, Con mis ex parejas, La bachillera, Libros Roser Amills, Personal, Víctor Amela, ex pareja de Roser Amills

logo llibreria el cucut

Un any més, la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí celebrarà el Berenar Literari, un espai de trobada entre autors, editors, il·lustradors i lectors que aquest any tindrà lloc el 24 de març a la tarda, el dia del Dijous Sant. El Berenar s’ha consolidat any rere anys i, segons els llibreters, ha aconseguit convertir-se en una diada literària prèvia a Sant Jordi.

Enguany, Víctor Amela, Blanca Busquets, M.Mercè Cuartiella, M.Carme Roca, Màrius Serra, Vicenç Pagès i Jordà, Roser Amills, Rafel Nadal, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó, entre altres, ja han confirmat la seva assistència.

L’altre plat fort del Berenar (mai millor dit), és la gastronomia. Concretament, els brunyols i pastissos elaborats pels mateixos llibreters i el vi a càrrec del segell Caralluna del Montgrí, dels viticultors Xuriguera- Faixedas. En aquesta ocasió, els assistents a la festa podran degustar el Vi Gees, un dels més valorats per la Guia de vins de Catalunya.

Més informació a Nuvol.cat.

la bachillera novela de roser amills

Compartir esta entrada

Comparte y comenta esta entrada: