El passat 12 d’abril, l’Elisenda Elisenda Roca no ens va poder acompanyar a la presentació de “Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història” (Cossetània), però ens va fer arribar unes paraules que comparteixo aquí amb molt orgull de tenir una tan amable amiga!

“Per la Roser Amills.
Estimada Roser, estimat Víctor i benvolgut públic i futurs lectors del llibre. Aquesta és una presentació a distància o via email o digues-li com vulguis. Fruit de la meva agenda incompetent i del meu mal cap, no vaig adonar-me que aquesta tarda, com cada dijous, sóc a 8tv col·laborant amb el mestre Cuní. Us demano disculpes. He intentat que els meus amics científics em donessin el secret tan ben guardat al laboratori del CERN de Lausanne sobre teleportació de partícules però em comuniquen que el meu volum no és teleportable encara, i que veig massa sèries de televisió, que això no és ni Star Trek ni Fringe. O sigui que no puc ser físicament avui amb vosaltres.
Com que el Víctor us parlarà abastament del llibre jo prefereixo presentar-vos breument l’autora. El dia que vaig conèixer la Roser vaig quedar captivada per la seva energia, positiva, esclar, i un somriure que no caduca mai. Tota ella és un manual de positivisme i bon rotllo capaç de deixar els cursos televisius de l’Elsa Punset al nivell de P3. És poeta, bloggera, escriptora i un pou de sorpreses. Em va regalar confidències i, com una Sherezade, em va sorprendre explicant-me unes històries profundes, intenses i de superació vital, que coneixia de ben a prop. Sota el somriure perenne i sota la mirada riallera s’amaga una escriptora que encara no ha escrit l’última paraula. De moment, quedem-nos amb aquestes 1001 fantasies eròtiques i salvatges que el Víctor presentarà com cal, en viu i en directe. I, Roser, ja saps que seré com un corcó i seguiré animant-te a escriure les teves mil i una històries que tens ben guardades en el record”.

Elisenda Roca

Un comentario sobre “Paraules d’Elisenda Roca per ‘Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història’

  1. Aquest article és digne de marcar en la meva opinió. Val la pena estalviar per a futures referències. És una lectura fascinant, amb molts punts vàlids per a la contemplació. He de coincidir en gairebé tots els punts fets en aquest article.

Comparte y comenta esta entrada: