#sinfluencerdespoble

Roser Amills mos presenta a IB3 #sinfluencerdespoble d'aquesta setmana, na Coco March d'Inca

Descobrim s’història de: Coco March, 49 anys, d’Inca, ex publicista (titulada a Londres) i ara experta en imatge personal amb valor

Roser Amills mos presenta a IB3 #sinfluencerdespoble d'aquesta setmana, na Coco March d'IncaRoser Amills mos presenta a IB3 #sinfluencerdespoble d'aquesta setmana, na Coco March d'Inca

A PLATÓ: Duim una prenda de talla de model i la comparam amb una de dona adulta per comprovar que són talles impossibles i explicar sa tirania del món de les models.

Abans del canvi:

Carrera professional com Maquilladora i Estilista durant més de 20 anys entre sessions de fotos amb models, cinema, televisió i anuncis publicitaris.

Tenia titulacions amb molt prestigi i estava molt solicitada:

* IMAGTE PERSONAL. Tower Hamlets college. Londres
* ESPECIALISTA DEL MAQUILLATGE. London college of Fashion. Londres
* TECNIC DE PERRUQERIA. LLongueras. Inca.

Roser Amills mos presenta a IB3 #sinfluencerdespoble d'aquesta setmana, na Coco March d'Inca

CANVI de percepció 2015 (la seva feina no la feia feliç, contradicció BELLESA I FELICITAT):
“Quan vaig descobrir com una gran majoria de les dones que m’envoltaven patien d’una gran inseguretat, i que el meu treball contribuïa a aquest gran drama, vaig decidir donar-li una volta a la meva vida i a la meva professió, assumir la meva responsabilitat i posar tots els meus coneixements d’Assessoria de imatge al servei de les dones i de la seva AUTOESTIMA.

Què fa ara?

Creadora del programa i de la filosofia de IMATGE AMB VALOR any 2015 (ho treballa i comparteix tot, sobretot en xarxes socials i per internet, des de llavors)

Roser Amills mos presenta a IB3 #sinfluencerdespoble d'aquesta setmana, na Coco March d'Inca

IMATGE AMB VALOR significa: “VALORAR-TE”

“El meu punt de partida preferit, és explicar què ens vestim tots els dies, i que ningú ens ha dit com fer-ho, ni que el fet de vestir-nos i descobrir el nostre estil pot ser una forma de reflectir els nostres valors i explicar-nos com i qui som.”

MÈTODE (un exemple de molts):

Retallem i enganxem fotografies dissenyant un estil coherent amb el que som i amb el nostre “ara”. I aprenem a mirar-nos amb afecte i amb respecte. Un enfocament global de cura interior i exterior.

FEINES ORIGINALS ACTUALS (exemples de com ha aconseguit trobar el seu lloc creant un nou lloc de feina que no existia: l’estilista que vetlla per l’autoestima de les models)

🔴 RESPECTE: Publicitat i rodatges on es respecti la Imatge de les persones sota la meva filosofía de “Imatge amb valor”.
🔴 COACH I TALLERS: Assessora personal de IMATGE AMB VALOR. Asesoría de Imatge Individual i en grup.
Acompayament davant de la càmera, consells, autoestima.

OBJECTIU PROFESSIONAL: Cercar la felicitat entre tots

La manera com ens vestim i tenim cura de la nostra imatge personal hauria de ser més fàcil i divertida i ens hauria de fer molt més feliços.

3 CONSELLS SENZILLS per aplicar avui mateix:

🔴 BUIDAR ARMARIS QUE ENS BOICOTEGEN: Que el teu armari no serveixi per criticar el teu cos o la teva edat. Ets molt més que un cos o una talla. Identificar si el teu armari representa el teu “ARA”.
🔴 CUIDAR VOCABULARI: Tenir molt de compte amb els elogis que feim a les nines i els nins sobre la seva IMATGE. Hem de els seus referents d’autoestima.
🔴 COMPRAR AMB AUTOESTIMA: Afrontar compres i esdeveniments especials des del nostre propi estil més autèntic i no deixar-nos dur per modes i prendes poc còmodes i que ens fan sentir malament. 

Comparte y comenta esta entrada: