“M’agrada el sexe”, Columna 7 de maig 2013 // ¡Me gusta el sexo! de Roser Amills, Paidós 7 de mayo 2013 (Les claus per a la felicitat sexual // Las claves para la felicidad sexual) 

En ple segle XXI, parlem amb més llibertat del sexe del que ho feien els nostres pares i avis. Però, malgrat sentir-nos més lliures i viure-ho amb més naturalitat, estem real- ment satisfets amb la nostra vida sexual? Som feliços, amb la nostra parella, ens sentim satisfets i contents amb nosaltres mateixos? Sexy, provocador, i útil per a tots. El llibre clau per gaudir de la felicitat sexual al s. XXI.

Les claus per a la felicitat sexual 

«L’objectiu és poder considerar el sexe i compartir-lo amb el món —«Escolta, món, m’agrada el sexe!»—, amb el cap ben alt i els ulls somrients, com una faceta completa i satisfactòria de l’existència; el sexe no solament crea vida —«Existeixo gràcies al sexe dels meus pares i en parlaré amb ells el més aviat possible»—, sinó que ens carrega d’energia positiva per tots els cantons. No t’ho creus, encara? En fi, el que et deia: quan puguis afirmar «m’agrada el sexe» també t’agradaràs més. Et sembla poc?» Amb un to i un llenguatge plens de frescor i de gran sinceritat, Roser Amills proposa un mètode infal·lible per arribar a l’autèntica felicitat sexual i poder afirmar, sense cap vergonya, que ens agrada el sexe.

Espero comentaris! ;))

Comparte y comenta esta entrada: