us explico la proposta, genial, de Jesus Tibau al seu Blog Tens un Racó Dalt del Món:
 
Els jocs literaris del mes de març tindran com a premi un nou lot de llibres i música, signats pels seus autors/es, amb els qual segur que gaudireu d’una bona lectura.
Música:

La famosa gemma de Galverston, d’Eric Vinaixa. Líder del grup Rodamons, aquest cantautor de Miravet ara ens proposa el seu primer disc en solitari, amb 11 cançons que beuen del soul, el pop, la cançó d’autor, el clàssic, el blues i el rock, en proporcions diferents segons la temàtica i el moment. Un disc reflexiu basat en les diverses percepcions de les relacions humanes.

Quadern de viatge, de Jordi Albero. Aquest cantant i compositor defineix el seu estil com a “cançó mediterrània” amb mestissatge que passa per diverses influències (Cançó brasilera, blues, pop-rock…) i amb temàtica variada, bàsicament social.

Llibres:
Morbo, de Roser Amills. “Ignorar el morbo de tots els poemes, de totes les èpoques, cançons i vides, és com si al veure les estranyes formes d’un paisatge de lava oblidéssim l’explosió volcànica d’on provenen”, diu l’autora amb aquest llibre que refresca els sentits.
 
Mort al paradís, de Vicenç Ambrós. Premi joescric.com de novel·la 2007, intriga, humor, sàtira i classe benestant conflueixen en una trama ambientada en el si d’un complex hoteler ubicat a poca distància de la Costa Brava.
Després de Laura, de Jordi Cabré. Escriptor i advocat, Cabré ha guanyat diversos premis com el IV Premi El Lector de l’Odissea. Aquesta novel·la de misteri sobre el triangle amorós que formen un pianista, una dona captivadora i la poderosa música de Beethoven, el fa finalista del Premi Sant Jordi per segona vegada (2003 i 2010)
SUEM, de Iolanda Pàmies. Suem és el viure diari, individualment i en societat. Suem en estimar, en patir, en gaudir. Acabat al Machu Pichu, a 2438 metres d’alçada, després de cinc dies fent el camí de l’Inca. Casual o no, aquest final és metàfora perfecta del llibre. L’esforç diari, el dolor i el plaer, però sempre la recompensa final: el gaudi.
L’esbós, de Sílvia Bel. L’autora es defineix amb 4P: Periodista, Poeta, Publicista i Professora. L’esbós és el seu primer llibre de poemes il·lustrats. He rebut alguns premis (Dona més Dona, Accèssit Miquel Martí i Pol) i he tret el cap per recitals de tot Catalunya. Actualment imparteix Tallers per l?a Llengua.
Els nens d’Elisa, de Núria Añó, novel·la tercera finalista al XXIV Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, en què una mestra amb indiscutible talent i vocació per a l’ensenyança, capaç de rebutjar pretendents als voltants de la seva trentena, tot i que sent una especial atracció pels adolescents.

Si sou escriptores, músics, il·lustradores, dibuixants, etc. i voleu col·laborar oferint la vostra obra com a premi, estaré encantat de rebre propostes.
.El termini per a participar a qualsevol dels jocs d’aquest mes acabarà el 5 d’abril.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

curriculum roser amills, roser amills bibiloni, poesia, poesia catalana actual, escritora, libros publicados, poeta, poesia erotica, recitales de poesia, talleres de poesia, talleres de literatura, poemas, referencias roser amills, the rosario, blog de roser amills, roser amills television,

Un comentario sobre “Vols guanyar un exemplar de MORBO?

  1. gràcies per col.laborar amb els jocs literaris. Per a mi és tota una satisfacció poder comptar amb tanta gent que col.labora mes rere mes.

Comparte y comenta esta entrada: