Tertúlia amb Roser Amills amb motiu del Dia de la Dona

Dijous 12 de març 20:00 h
Lloc: Ateneu Bar

Banyoles

Activitat gratuïta

Amb Roser Amills, escriptora i periodista mallorquina nascuda al 1974.

Activitat emmarcada en els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona i de la promoció del Fons Francesca Bartrina, de Literatura i Dona i en els actes de la Quinzenal Mallorquina.

Banyoles acollirà a partir d’aquesta setmana tres propostes culturals relacionades amb Mallorca, emmarcades en la Quinzena Mallorquina. Aquesta iniciativa, de la qual enguany se celebra la primera edició, pretén donar a conèixer la programació d’arts escèniques, música, dansa i circ de les Illes Balears i donar-los l’oportunitat d’exhibir-se en diferents poblacions de les comarques gironines.

La primera de les activitats serà la tertúlia Dones: recuperem la veu!, conduïda per l’escriptora i periodista mallorquina Roser Amills, que es farà aquest dijous 12 de març a les 8 del vespre a l’Ateneu Bar. L’autora abordarà el dret a tenir veu de les dones i les solucions actuals per impedir que se les silenciï, a través dels personatges de les seves novel·les La bachillera i Asia, així com dels exemples d’Anna Ajmàtova i Marina Tsvetàieva. La tertúlia s’inclou en la programació d’actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona i en la difusió del Fons Francesca Bartrina de Literatura i dona.

Comparte y comenta esta entrada: