L’acte tindrà lloc dijous 12 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Casa del llibre (Passeig de Gràcia, 62. Barcelona).
 
La presentació anirà a càrrec de Víctor Amela i Elisenda Roca, que també expliquen les seves fantasies secretes i inèdites en un parell de capítols del llibre.

A l’acte hi haurà una sorpresa especial per a tots els assistents: se sortejaran i repartiran joguines per a adults KITSCH, una marca pionera al nostre país: era l’any 1978 (l’autora de “Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història” tenia encara no tres anys i mig) quan es va inaugurar aquesta primera botiga eròtica de la història nacional, Kitsch. La seva fundadora va ser Adeline Aránega, una espanyola criada a França, que va obrir el local quan encara li faltava un mes per complir la majoria d’edat de llavors, 21 anys, i que ha volgut donar el seu suport a aquest llibre de Roser Amills perquè presenta amb rigor i simpatia les fantasies eròtiques de tots els temps, des de la Grècia clàssica als nostres temps.
Si desitgeu més informació, podeu parlar amb Raquel Estrada (restrada@cossetania.com / 977602591) o amb Judit Juncosa (jjuncosa@cossetania.com)
FITXA TÈCNICA 
Col·lecció: De pèl a pèl, 5 
Preu: 18,90€
ISBN: 978-84-15456-25-4
Nombre de Pàgines: 320
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: En rústica


“Amb molt sentit de l’humor i meticulositat, Roser Amills dissecciona i classifica les fantasies de 1.000 personatges cèlebres. I el lector, permetin-me el consell, hauria de transcendir la inicial fascinació de l’entomòleg i deixar-se inspirar.” Susanna Griso “No seríem humans sense l’erotisme, la subtilitat no seria una propietat destacada de la nostra espècie. Segurament Plutarc tenia raó, l’erotisme és la desobediència de la raó.” Eudald Carbonell 

“En aquest interessant i desenfadat llibre de Roser Amills es fa evident que, en qüestions de sexualitat, la imaginació és capaç de volar més alt que la realitat. I, com diu l’autora: «com més fantasies siguem capaços de comprendre, millor ens coneixerem».” Antoni Bolinches

 

Roser Amills 
Roseramills (Algaida, 1974), escriptora mallorquina, viu i treballa a Barcelona des del 92. Ha publicat quatre volums de poesia —el més recent és Morbo— i una desena de llibres de temàtiques diverses. Des del 95 compagina l’escriptura amb el periodisme off i on-line (autora del bloc Inspiración Digital a La Vanguardia), els tallers d’escriptura i recitals, la ràdio, les performances i l’assessoria editorial. Premi La Llança 2011 d’Òmnium Cultural. Per a més informació, http:// roseramills.com. 

 

Comparte y comenta esta entrada: