En la secció #vitaminesculturals de IB3 Ràdio Pitiüses que faig (a Al dia Pitiüses de Laura Tur) hem anat tocant tota la cadena de valor musical:

-Ensenyament: conservatoris, escoles i les seves propostes de vídeos durant el confinament

-Fins a la cadena professional de discogràfiques, sales de música, festivals, artistes, etc. i les seves propostes online!

Fa pocs dies, l’OMS recomanava introduir la música i la resta de les arts en el sistemes sanitaris, arran d’uns 900 estudis científics que constaten el seus valors i les seves propietats.

Fins i tot, assenyalava com la música millora la societat, la persona i la capacitat d’aprenentatge.

Avui anunciem una gran notícia musical que ja no és online, i que és molt pitiüsa:

1. L’ajuntament de Sant Josep, amb la col·laboració de Make Sound, vol celebrar el dia de la música demostrant el seu suport a la cultura i als artistes amb dos concerts simultanis a la plaça de Sant Jordi i a la de Sant Agustí.

A la plaça de Sant Agustí:

-estil més tradicional i folklòric

-actuació de dues bandes llegendàries de la música pitiüsa com son “Aires Formenterencs” i “Joan Murenu i una colla de gent bona”.

A la plaça de Sant Jordi:

-estils més moderns

-amb la veu i guitarra de Rafa Peletey i l’actuació del quartet eivissenc “Rels”, amb Sergi Tur al capdavant.

IMPORTANT:

-Seran els primers concerts públics que es realitzen a l’illa promoguts per una institució local desprès d’haver passat el confinament.

-Es realitzaran amb el públic assegut, amb una cabuda limitada per un perímetre tancat i controlat, complint les mesures de seguretat actuals.

Per tenir lloc:

-A partir de les 20:30h, es permetrà l’accés del públic a l’espai i, seguidament, començaran els concerts

Comparte y comenta esta entrada: