amb accent a la neutra antologia dones poetes malloquines roser amills

Per fi presentem a Barcelona l’antologia Amb accent a la neutra. Antologia de dones poetes a Mallorca, que hem compilat n’Aina Riera i jo mateixa i que porta un pròleg de la investigadora i professora de la UOC Lluïsa Julià. L’hem publicat amb Lleonard Muntaner Editor, gràcies a un ajut de l’Institut d’Estudis Baleàrics. L’obra fa un recorregut per la creació poètica de 19 poetes que viuen a o procedeixen de Mallorca i configuren una cartografia per la poesia dita en femení, en català i a Mallorca des de la dècada del 40 fins a l’actualitat. Elles són Antònia Vicens, Antonina Canyelles, Maria Victòria Secall, Aina Ferrer, Àngels Cardona, Maria Mercè Domínguez, Aina Salom, Maria Rosa Llabrés, M. Magdalena Gelabert, Margalida Tous, Glòria Julià, Maite Brazales, Laia Martínez i López, Joana Abrines, Marta Bertran Perelló, Irene La Sen, Annalisa Marí, Roser Amills i Agnès Llobet. A més d’una selecció de poemes, hem inclòs també una biografia i d’una poètica de cada autora, que pensem aporta un valor afegit a un volum.

Em plauria molt compartir aquest moment amb vosaltres i passar una estona tots junts, tot escoltant les poetes que recitaran.

Presentarem l’obra la Lluïsa Julià i jo mateixa, les poetes Roser Amills, Marta Bertran Perelló i Joana Abrines recitaran els seus poemes de l’antologia, mentre que Odile Arqué i Núria Busquet, poetes, i Sebastià Portell Clar, escriptor i dramaturg, recitaran poemes d’altres de les autores antologades.

Us esperem el dimarts 27, 10:30h, no hi falteu!
Direcció: Plaça Vicenç Martorell, 1, Barcelona

Maria Antònia Massanet: Presentació de l’antologia "Amb accent a la neutra", amb Roser Amills, Marta Bertran, Joana Abrines, Odile Arqué, Núria Busquet i Sebastià Portell

Comparte y comenta esta entrada: