(texto en castellano, aquí: página del proyecto que te presento)

Em dones un cop de ma? He posat en marxa una aventura editorial, a veure què us sembla! Seria genial que ho podeu reenviar a la gent que penseu que pot estar interessada a fer de mecenes de la poesia amb la seva aportació… o vosaltres mateixos, com ho veieu?

Una abraçada ben forta i un milió de gràcies per endavant!

us escric perquè el 17 de desembre m’agradaria celebrar amb tots vosaltres el meu 37 anniversari i… la reedició de MORBO, el meu poemari eròtic, tendre i divertit.

A banda de facilitar la màxima difusió ni que sigui per la originalitat de la proposta (avui en dia cal ser creatiu més que mai), la meva gran motivació és la interacció amb la persona que participi en fer possible la reedició, col·laborant, ja que el llibre adquireix així una nova dimensió. ¿T’apuntes a aquesta aventura?

Necessitem 1.780€ per acabar de pagar la reedició, distribució i la presentació. Com que no és temps de subvencions ni res semblant, doncs és temps de ser imaginatiu i atrevit: he emprat la plataforma Verkami per tal d’iniciar un projecte de crowdfunding (micromecenatge, on casdascun/a de vosaltres aporta una petita quantitat a canvi del llibre reeditat i de divertides i engrescadores recompenses).

Entreu a la pàgina del projecte

i si us fa gràcia la proposta, a més de voler tenir un exemplar del llibre, us agrairé molt que aporteu el vostre granet de sorra (funciona com una compra d’entrades) per acompanyar-me en aquesta nova aventura ara que només la  creativitat i les il·lusions ens poden treure els mal rotllos de la crisi.

També us prego que en feu la màxima difusió entre els vostres amics i coneguts, ja que si en 40 dies no es recapta la quantitat total… el projecte es cancel·lat i no es reben els calers*.

Espero i desitjo que us sedueixi el projecte i que vingueu a la festa del 17 de desembre com a MECENES DE LA POESIA ERÒTICA! Ja sé que sembla una bojeria tot plegat, però… la vida és una i si la podem fer més divertida entre tots… molt millor!!!!

A Verkami disposeu de widgets i enllaços per a les vostres xarxes socials, blocs i webs, és molt important!: http://www.verkami.com/projects/735-reedicion-de-morbo-poesia-erotica-divertida (els trobareu a la part de sota del projecte)
Vídeo d’un dels poemes, ideal per compartir junt amb l’enllaç del projecte de verkami: a Youtube: http://youtu.be/9ROw462xQwc
Web de Roser Amills, amb més dades sobre mi i sobre MORBO: http://www.therosario.com/search/label/morbo


*Aclariments sobre el crowdfunding: És una manera directa de finançar un projecte amb la suma d’aportacions individuals. El públic de l’espectacle forma part del projecte i, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives (productes exclusius, experiències úniques) a canvi de les seves aportacions. Només els projectes que en el termini de 40 dies arribin com a mínim al 100% del seu objectiu de finançament rebran els diners aportats pels seus mecenes. En cas contrari, les quantitats que els mecenes s’han compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rep el finançament

Gràcies, moltíssimes gràcies, per llegir aquest missatge i, si vols, si t’agrada la idea… participar, compartir-ho, publicar-ho…. Aquí em teniu per explicar-vos el que calgui!

Comparte y comenta esta entrada: