Del blog de Juanma

Divendres a la tarda, Il·lusions i incerteses va ser present al Sant Jordi Blue organitzat per la Sala Margarita Blue de Barcelona. Allí ens vam trobar, juntament amb altres títols i altres autors, cinc dels autors “d’Il·lusions i incerteses”: Carme Serret, Elisabeth Martí, Maria Lluïsa Gascón, Montse Medalla, i jo mateix. Vam signar llibres, vam xerrar dels nostres personatges dins la novel·la i ens vam conèixer una mica.

Per mi, ser a Barcelona un dia de Sant Jordi i signant llibres, era simplement inimaginable…

Del blog d’Arare

Aquest és un post d’agraiment.
Agraiment a les persones que vau venir a veure’m al “Margarita blue” el dia de Sant Jordi.
Vosaltres ja sabeu qui sou.
No sabeu pas com vaig ser de feliç, quan us veia aparèixer per la porta!


Del blog de Petròpolis

En motiu de la proposta del Margarita Blue per este Sant Jordi, i gràcies a les bones arts de l’Octavi, un petit tríptic amb el catàleg de Petròpolis ha viatjat a la ciutat comtal per viure la Diada entre còctels i música. I ara este tríptic, si voleu, us el podeu descarregar des de la xarxa (no podia ser d’una altra manera!), fer-lo còrrer i imprimir-lo tantes voltes com vulgueu.


Del blog de Érika Lust

El próximo viernes 23 de abril estaré disfrutando de Sant Jordi en Barcelona con todos los que os acerquéis al restaurante-club MARGARITA BLUE, que han tenido la genial iniciativa de celebrar la diada rodeados de libros, música, cócteles y un montón de escritores que pasarán la tarde dedicando sus novelas sin las prisas y los agobios típicos de ese día. A partir de las 19?00 h. estaré allí firmando ejemplares de mi libro PORNO PARA MUJERES. Margarita Blue está en la C/ Josep Anselm Clavé, núm. 6. ¡Os espero!

“Autors i creadors defensen un Sant Jordi literari al bar Margarita de Barcelona
Fotos: FRANCESC MELCIÓN para el Avui”

Comparte y comenta esta entrada: