Què tenen en comú vàries generacions de poetes, la dansa y un gran editor de llibres de l’aire, la primera novel·la col·lectiva en català de la història, l’erotisme pensat per a homes i per a dones, la psicoanàlisi, els morts i les sèries de televisió, un rus responsable del teatre musical amb més solera de Barcelona, un llibre contra l’abús infantil, la història de Veneçuela, Walden, Espriu i Foix, la passió pel cinema…  i així fins a més de 30 autors!

Ho podràs esbrinar aquest divendres 23 d’abril al Margarita blue, perquè et convidem a viure amb els autors dels llibres que hi haurà a la venda una diada molt especial, diferent i innovadora.

Sant Jordi al Margarita blue

De 17,30 a 21h
c/ Josep Anselm Clavé, 6. metro Drassanes (L3)

Hem convocat als autors que presenten les idees més originals aquest Sant Jordi i els hem reunit a la sala Margarita Blue, tot just creant un espai on lectors i escriptors puguin interactuar i dedicar-se a l’art de la conversa, propiciant al mateix temps la dedicatòria de llibres en un ambient molt personalitzat i distés.

Per què aquesta iniciativa?
Perquè ens agraden les coses diferents, amb carisma, amb veu pròpia, que defugen d’allò massificat i uniforme. Per això hem pensat en convidar-te a una signatura de llibres molt original, directa de l’autor al lector, amb la simpatia d’un ambient que vessarà l’essència, rescatada expressament per a aquesta ocasió, de les tertúlies literàries entre autors i lectors, acompanyats de bona música i copes impecables.

L’hora i l’espai també són del tot originals; com si fos un quadre impressionista, volem omplir de color els carrers del Gòtic barceloní a mitja tarda, doncs és un dia laborable i hem volgut pensar en aquells que surten de treballar i els que ja volen fer una pausa al Margaritablue després de passejar entre les casetes. És llavors quan nosaltres obrim les portes a la literatura d’una manera molt acollidora i original i convidem a tothom a participar de la festa de les lletres catalanes.

Mitjançant la cortesia i les bones formes d’aquesta peculiar signatura de llibres que hem organitzat, proposem un Sant Jordi al més pur estil dels anys 30, que recuperarà la proximitat cordial de compartir amb simpatia la tradició del Sant Jordi més dandi, perfecta per als amants del costat cosmopolita del centre de Barcelona.

Els llibres entre còctels estan altra vegada de moda en aquesta Barcelona del segle XXI, i amb ells tornen l’elegància i distinció d’èpoques anteriors. Així, qui s’acosti podrà aconseguir un llibre signat i una margarita, que ben segur serà el regal més original d’aquest Sant Jordi.

Després, un cop es creï un ambient més distés, convidem a tothom a recrear-se en una delicatessen literària, on qui vulgui podrà aportar la seva creativitat expressiva al text que més li agradi.

Gaudeix amb nosaltres d’aquest Sant Jordi nou i diferent.
T’esperem amb els millors llibres i el més exquisit ambient Margarita blue.

DIA: 23 d’abril del 2010
AGENDA:
•    17,30h.- 21h. Presentació de llibres i dedicatòries per part dels escriptors

UBICACIÓ:
Margarita Blue
c/ Josep Anselm Clavé, 6. metro Drassanes (L3).

PER A MÉS INFORMACIÓ:
therosarioamills@gmail.com 699395960

Llistat de participants Margarita blue, 23 d’abril de 17,30 a 21h
África Hernández
Albert Tugues
Álvaro Farré
Amelia Romero
Anna Forés
Antonio Beneyto
Azarai Hermoso Azuaje
Bárbara Brn?i? Monsegur
Bartolomé Ferrando
Carles Hac Mor
Carlos Zanón
Daniel Tubau
David Barba
Edith G. de Hermoso
Eduardo Braier
Elisabet Parra
Erika Lust
Ester Xargay
Fernando Sáenz
Ferran Ramon-Cortés
Goya Gutiérrez
Gustavo Vega
Isabel Núñez
Ivan Tubau
Jordi Carrión
José Manuel Hermoso
Josep Anton Soldevila
Juan Pablo Roa
Marcos Méndez Filesi
Martí Gironell
Mercè Castro
Natalia Tubau
Nicos Beatty
Octavi Serret
Roser Amills
Rubén García Cebollero
Santi López Villa
Silvia Rins
Tònia Passola
Vicenç Altaió
Yuri Mykhaylychenko

Comparte y comenta esta entrada: