Versos.cat presenta el poemari ‘Morbo’ a la sala Victòria Ibars
Dissabte 29 de gener
Tres poetesses ofereixen un recital poètic a Verdi 63
Per Clàudia Serrahima a l’Independent de Gràcia

El poemari Morbo, de la poetessa Roser Amills Bibiloni, es presen- ta a Gràcia aquest dissabte. Sònia Serrabao i Sandra Domínguez i Roig acompanyaran l’escripto- ra mallorquina en aquest recital poètic que organitza Versos.cat a la sala Victòria Ibars, del carrer Verdi 63.


L’autora de les Illes Balears es va establir a Barcelona l’any 1992.
Exerceix de periodista i des de 2006 s’ha especialitzat en perio- disme online. Ara presenta a la Vila el seu darrer treball de po- esia eròtica, Morbo. En aquest recital de presentació tindrà dues companyes de luxe. La poetessa ampordanesa Sònia Serrabao, que també forma part del Versos. cat, i Sandra Domínguez i Roig, una escriptora no de professió però sí de vocació. Totes tres formen part del bloc poètic col·lectiu versos.cat, que aplega per primer cop en la història 50 po- etes catalans. L’objectiu d’aquest bloc, finalista dels Premis Blocs Catalunya 2010, és difondre i fo- mentar la poesia catalana actual. Inclou poemes dels seus autors, articles, entrevistes, comentaris i altres seccions. Versos.cat també organitza recitals de poesia a di- ferents ciutats, i pretén ser, a més d’una plataforma de foment de la poesia, un grup poètic.

curriculum roser amills, roser amills bibiloni, poesia, poesia catalana actual, escritora, libros publicados, poeta, poesia erotica, recitales de poesia, talleres de poesia, talleres de literatura, poemas, referencias roser amills, the rosario, blog de roser amills, roser amills television,

Comparte y comenta esta entrada: