Firma de ejemplares de Morbo en Vilanova http inst

14-02-2012 / Morbo, de Roser Amills C/ Santa Madrona, 1 | 08800 Vilanova i la GeltrúA partir de les 20 hores
Presentació a Vilanova el llibre de poesia eròtica, fresca i divertida Morbo, de la mallorquina Roser Amills, que s’acaba d’editar enguany. Amb pròleg del filòsof i escriptor Lluís Racionero i contra de Víctor-M Amela, a més de les il·lustracions de Jorfe. A càrrec del periodista i escriptor Víctor-M. Amela, del pintor Josep Maria Cabayol i de l’editor de COSSETÀNIA.La xerrada, divertida i distesa, versarà sobre art, poesia i erotisme al llarg de la història i de com acceptar la part divertida i vital del morbo és la millor recepta per enfrontar-nos als reptes de la vida quotidiana i de les relacions de parella: com més ens podem entendre els uns als altres, millor ens sabrem estimar. Un bon exemple d’aquesta filosofia és permetren’s durant uns dies ser d’altres, dir les coses pel seu nom sense embuts, disfressar-nos per riure junts sense pors i viure la llibertat que això comporta: aquest és l’esperit de Carnestoltes!

Més d’una persona es posarà vermella, pudor mal entès!, llegint Morbo, ja que sembla encara insòlita en una dona aquesta valentia de Roser Amills Bibiloni per despullar espasmes de l’ànima, el cor i el sexe. Quin prodigi de força, coratge i veritat, quin poemari magistral! Morbo és poesia encesa, resplendeix de pura lucidesa. Roser Amills Bibiloni et fa desmaiar amb el parpelleig de cada vers, bellesa crua. Entendreix i erotitza, trasbalsa i emociona: no pots llegir Morbo i restar incòlume…

Sobre l’autora, Roser Amills Bibiloni
(Algaida, 1974), escriptora mallorquina, viu i treballa a Barcelona des del 1992. Ha publicat tres llibres de poesia i una desena de temàtiques diverses. Des del 1995 compagina l’escriptura ambel periodisme off i on-line, els tallers de poesia i recitals, la ràdio i l’assessoria editorial. L’any passat va publicar “Paraules d’amor” amb Víctor-M. Amela, tot un èxit del passat Sant Jordi. Per a més informació, consulteu: https://roseramills.com.

Sobre Víctor-M. Amela
Víctor-M. Amela (Barcelona, 1960) és periodista. Acuitat per la curiositat, pregunta coses a uns per explicar-les a uns altres a “la contra” de “La Vanguardia”. Inspirat per màximes de Pavese (“El món és bell perquè hi ha de tot”), Protágoras (“El món està ple de prodigis, però gens més prodigiós que l’ésser humà”), Sófocles (“Neda humà m’és aliè”) i Llull (“Ja que existim, alegrem-nos!”), cada dia alimenta el seu gust per conèixer i comunicar a RNE, RAC1, 8tv… Autor d’alguns llibres (“Fent la contra”, “Algunes coses que he après”, “Paraules d’amor”), ha exercit la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Ramon Llull, i és autor de l’assignatura “Història cultural de l’audiovisual” de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat distingit amb diversos premis de periodisme: Associació de la Premsa de Madrid, Gremi d’Editors de Catalunya, Protagonistes, Micròfon de Plata, Àngel de Bronze, Antonio Mompeón Motos, Ferrer Eguizábal…

Sobre Josep Maria Cabayol
(Vilanova i la Geltrú, 1948), pintor. Deixeble de Salvador Masana i posteriorment de l’Escola d’Art i Oficis de Palma. Ha realitzat més de cent exposicions individuals, la primera a l’any 1969 al Foment Vilanoví, organitzada pel Cercle Artístic de Vilanova del qual n’era membre fundador des de l’any 1967. La seva pintura està realitzada bàsicament dins del realisme, la llum i els blancs. Ha tractat molt ampliament temes d’arquitectura popular mediterranea.

Podeu gaudir d’un tast de l’obra a través d’aquest enllaç

———————————————————————————– m’agradarà que em facis arribar els teus comentaris, gràcies!!!! ¿Qué te parece? Siempre me gusta escuchar tus comentarios. Así que, por favor, déjame tu propuesta, pregunta o idea aquí abajo.

Un comentario sobre “MORBO a Vilanova, 14 de febrer Dia dels Enamorats

  1. Pingback: Obra poètica Roser Amills, recull dels recitals etc. dels últims anys - Roser Amills | Roser Amills

Comparte y comenta esta entrada: