Roser Amills

Al disc de Senyors Tranquil “Tenir-ho tot”, editat el mes de maig del 2010, ja hi sortia una lletra en la que vaig participar (era la primera lletra de canço que escrivia) i que es titula “Estones llargues”.

Ara el grup en canta una altra encara més meva, que ha funcionat bé a la primera a l’hora de coordinar lletra i música, però com que volien fer com que l’havien fet ells els hi vaig prohibir que cantessin la meva lletra i han hagut de fer un refrit seu de versos inconnexes… La meva es diu “Núvols de maig” i la podeu llegir aquí i espero que no l’escolteu als concerts perquè ho tenen prohibit ;))

NÚVOLS DE MAIG

Un amant que vagareja sóc
caçador de mitjanits
quan la llum es torna estranya
i genera un joc de buits

Malgrat la memoria coixa jo
penso en tú de bat a bat
les manies que teniem
i els gin-tònics al terrat

I ara el vent que remuga
i a cada revolt hi ets tú
i el cap gira i gira i gira i jo
jec i dormo al meu iglú

I perquè el fred no em malmeti
remoc tots els embalums
les paraules que s´encallen
fotosíntesi, un vermut

Ja sé les rejoles fredes
i em fa mandra matinar
i si algú em diu que vol ploure jo
caço dos nuvols de maig
Sense tú les tardes pesen

I jo em desvetllo per traspàs
les finestres només llisquen
sense tú fins la meitat

I ara el vent que remuga
I a cada revolt hi ets tú
I el cap gira i gira i gira i jo

Jec i dormo al meu iglú
I perquè el fred no em malmeti
Remoc tots els embalums
Les paraules que s´encallen

Fotosíntesi, un vermut

 

Comparte y comenta esta entrada: