La bachillera, de Roser Amills

la bachillera, nueva novela de roser amills

Roser Amills. La bachillera. Ed. Ifeelbook

Al segle XIX una dona destaca en la societat de l’illa de Mallorca. Leonor és una dona jove avançada per a l’època que prefereix els llibres i l’estudi a pensar en el matrimoni. Precursora del feminisme, aconseguirà obrir una escola per a xiquetes, la qual cosa no serà ben vista pels seus veïns i rebrà el malnom de “la bachillera”, un mot despectiu que fa al·lusió a les dones de mala vida. A més de la lluita a favor dels drets de les dones, en la vida de Leonor també tindrà cabuda l’amor i el sexe, els quals viurà intensament.
Mentre ella lluita per les seues idees i viu la seua vida com vol, els esdeveniments històrics van succeint a França, Espanya, amb intrigues polítiques i bèl·liques que arribaran a l’illa, implicant als seus habitants.

Una lectura que ens parla de la societat de l’època, amb una cuidada documentació i basada en personatges reals, com la mateixa Leonor. Roser Amills és escriptora i comunicadora. Al seu blog podeu conéixer més sobre el procés que ha seguit per escriure la novel·la i curiositats al voltant del context històric i els personatges.

Comparte y comenta esta entrada: