Febrer 2013- LA TORRE

Encertar la resposta és fàcil però potser no tant com penseu.

A la Universitat de Granada hi ha alguns investigadors molt ocupats en descobrir com és el sexe del espanyols, en particular com pensem sobre sexe i com fantasiegem sobre el tema. Val a dir que les fantasies eròtiques o sexuals formen part d’una vida sexual sana i plaent i qui més qui menys en té alguna. D’això no se’n salva ningú.

Segons aquest estudi no hi ha diferències significatives entre les fantasies sexuals que experimenten habitualment homes i dones ja que ambdós sexes fantasiegen amb aspectes íntims o romàntics vinculats a la persona estimada. Tanmateix, tal com haureu suposat, els homes en tenen més de fantasies, cosa que reforça la idea que ells pensen més en el sexe.

Els resultats de l’estudi tenen molt de valor perquè es tracta d’un treball de recerca amb cara i ulls fruit d’una enquesta  a 2.250 espanyols i espanyoles d’edats compreses entre 18 i 73 anys que mantenien una relació de parella heterosexual durant sis mesos com a mínim. De fet l’enquesta continua en marxa amb l’objectiu d’obtenir resultats més complets properament. Hi podeu participar amb total confidencialitat al web http://encuestasexualidad.ugr.me/

Unanimitat
El 100% dels enquestats, homes i dones, afirmen haver experimentat com a mínim una fantasia sexual de forma plaent al llarg de les seves vides i prop d’un 80% reconeixen que han sortit més o menys escaldats d’alguna fantasia sexual, és a dir, que per la raó que sigui l’han viscuda de manera negativa o desagradable.

Qüestió de quantitat
Com dèiem abans els homes tenen un major nombre de fantasies però elles les gaudeixen més, les experimenten de manera més agradable. Això és perquè acostumen a ser fantasies de caire més íntim i romàntic. En canvi les fantasies dels homes són més complicades, ni que sigui des d’un punt de vista logístic: ells fantasiegen amb ser promiscu, l’intercanvi de parelles o participar en una orgia. Els homes hi pensen de forma recurrent, algun cop a la vida o fins i tot algun cop a l’any.

Fantasies negatives
L’estudi certifica una altra llegenda urbana: el desig d’algunes dones d’assumir un paper submís respecte a l’home, és a dir, ser pressionada a mantenir relacions sexuals. Però una cosa és fantasiejar i l’altra posar-s’hi, per això moltes dones han reconegut haver experimentat sensacions desagradables  a l’hora de posar en pràctica aquesta fantasia. Els homes tenen el pensament de participar en activitats homosexuals  amb una connotació negativa de manera més freqüent que les dones.

Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges
No cal incidir sobre l’interès i la morbositat que desperten aquests temes, tan privats i sensibles que poques vegades s’afronten amb la sinceritat que ens agradaria. Un altre acostament al món de les fantasies molt diferent, és el llibre Les 1.001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història, on l’escriptora mallorquina Roser Amills detalla i classifica amb molt sentit de l’humor i meticulositat les fantasies de 1.000 personatges cèlebres.  Podríem pensar que molts d’ells callen més del que diuen o bé que alguns altres juguen a la provocació però el terreny de les fantasies sempre és hipotètic i la seva finalitat és inspirar, despertar desitjos, així que el llibre és ideal per a prendre algunes notes interessants.

El catàleg de fantasies que recull l’escriptora és tan ampli que n’hi ha per a tots els gustos.
– Eva Longoria, una de les Mujeres Desesperadas de la sèrie, fantasieja amb ser lligada amb mocadors de seda. Ja ho sabeu que la submissió és un clàssic!
– Ava Gardner i Marilyn Monroe, dues de les dones més desitjades de tots els temps, coincidien com a mínim en una fantasia: fer-ho sobre la taula de la cuina amb Frank Sinatra. El cartero siempre llama dos veces va fer molt de mal! O molt de bé, depèn de com t’ho miris.
– Courtney Love o Pamela Anderson fantasiegen amb despullar-se per als seus fans de les xarxes socials així que ja podeu afanyar-vos a buscar-les pel Facebook o Twitter.
– A Kirsten Dunst li entren ganes de fer-ho als provadors de roba. Estigueu atents si la veieu en una botiga de moda.
– Scarlett Johansson en canvi és més discreta. Ella fantasieja amb la idea de fotografiar-se el cul amb el mòbil i fer-ho a la part del darrera del cotxe. En el segon cas les fotos amb el mòbil són opcionals.

Descobrir les fantasies eròtiques més ocultes dels famosos és francament apassionant, i les més interessants, per raons òbvies no les publiquem. Però encara poden impactar-vos més les fantasies dels personatges històrics. Sí, Einstein, Edison, Sartre o Dalí eren tòtems científics o culturals però també eren persones carregades de desitjos, curiosos, per dir-ne d’alguna manera. Entre els personatges històrics no podem deixar de mencionar la passió de James Dean per les cotilles, l’afició als assots d’Amy Winehouse, la col·lecció d’homes de Grace Kelly, la declaració d’amor de Vázquez Montalbán a Sharon Stone o les múltiples aventures, però molt múltiples, de Marlene Dietrich.

Comparte y comenta esta entrada: