Diumenge 12 d’octubre, a partir de les 9h, començarà la jornada central de la pintada amb una concentració a la Plaça de l’Ajuntament i l’acompanyament musical pels carrers durant la matinal. A les 13.30h se celebrarà l’acte principal de l’acció amb parlaments de les personalitats presents i un dinar conjunt. A les 16h es reiniciarà el procés de pintar de groc el poble amb l’objectiu de completar la iniciativa a les 19.30h.

En l’acte central de la jornada dominical, fixat per a les 13.30h, hi participaran, entre d’altres, les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, el músic Lluís Llach, els actors Manel Barceló, Sergi Mateu i Miquel Gelabert o els escriptors Xavier Bru de Sala, Julià de Jòdar i Roser Amills.

ARA | ACN Amposta | Actualitzada el 11/10/2014 17:35
Aquest dissabte s’han començat a pintar de groc diverses cases del Poblenou del Delta (Montsià) com a part de les accions de la iniciativa ‘País groc’, que s’emmarca en la campanya ‘Ara és l’hora’ de suport a la consulta del 9-N. L’acció, segons els seus organitzadors, es vol associar “a la democràcia, la consulta i la llibertat” i servirà per enregistrar un espot publicitari dirigit pel director de cinema i guionista Marc Recha. La iniciativa és oberta a la participació de tothom i pretén visualitzar “la capacitat del treball col·lectiu com a element per assolir les fites marcades”. A més, aquest dissabte al vespre també està previst il·luminar de color groc el pont penjant d’Amposta.

Aquest diumenge al matí començarà la jornada central de la pintada amb una concentració a la plaça de l’Ajuntament del Poblenou del Delta, nucli pedani d’Amposta. Cap a dos quarts de dues del migdia se celebrarà l’acte principal de l’acció, en el qual participaran, entre d’altres, les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, el cantautor Lluís Llach, els actors Manel Barceló, Sergi Mateu i Miquel Gelabert o els escriptors Xavier Bru de Sala, Julià de Jòdar i Roser Amills.

Comparte y comenta esta entrada: