Publicat el: 02/03/2015 per Tarragona Ràdio

Els organitzadors del primer TEDxPlaçadelFòrum ja pensen en repetir l’any que ve.

L’èxit de la convocatòria, que es feia divendres passat a l’auditori de Pere Martell, ha estat total. De fet, en menys d’una hora s’havien exhaurit les localitats. Les conferències les van seguir de forma presencial un centenar de persones, completant l’aforament previst per l’ocasió.

A més, també es va seguir des de diversos països a través de la plataforma online. En les xarxes socials va tenir una presència notable, amb centenars d’internautes que van seguir la retransmissió a través de la etiqueta: #tedxpdf.

El cicle de conferències locals es va celebrar amb la temàtica “conseqüència positiva”. Al llarg de l’acte, un total de nou destacats ponents van poder compartir les seves experiències i idees inspiradores en sessions de menys de 18 minuts, seguint el format distès del programa TED. Agustí López en fa un balanç molt positiu i diu que ja pensen en una propera edició.

El ponents d’aquest primer Tedex van ser Magí Seritjol, director de Tarraco Viva; el gestor cultural expert en màrqueting públic Toni Puig; la mediàtica Sor Lucía Caram; el periodista Marcel Gorgori; la dissenyadora Cecília Bofarull; Xavier Pirla, referent a nivell mundial de la Programació Neurolingüística i Manel Muntada. A banda de Roser Amills, periodista i escriptora mallorquina que no deixa indiferent a ningú. La jornada va finalitzar amb la conferència de la Sara Pérez, enòloga i biòloga, que va introduir al públic en el món del vi a través de les seves vivències personals.

Comparte y comenta esta entrada: